Маги Бадер върти 65-годишен хотелиер (Финансира модния й бизнес)

4367
27 Февруари 2019, 13:05


„Имам мъж до себе си, но засега ще запазя името му в тайна.“ Така Мис Плеймейт 2016 Магдалена Бадер отговаря всеки път на въпроса има ли си гадже.

 

Мистерията, в която забули любимия си, предизвика любопитството на „Галерия“. Защо една плеймейтка, която сама признава, че е жадна за слава и популярност, ще пази личния си живот в тайна?

 

Е, причината се оказа банална, колкото приказката за хубавите ябълки и прасетата – гаджето й просто е 65-годишен, не особено симпатичен, но пък фрашкан с пари баровец, научи „Галерия“ от сигурен източник.

 

Бизнесменът има хотели в Слънчев бряг и макар да не е от „големите риби“, разполага с достатъчно средства, за да угажда на всички прищевки на Бадер. Именно възрастният мъж финансира последното й ново начинание – онлайн бутик за дрехи.

 

Подобно на колежките си плеймейтки Николета Лозанова, Златка Райкова и Ася Капчикова, Маги също реши да открие свой собствен бранд.

 

Марката „by Magi Bader“ засега не е особено успешна, но силиконката няма притеснения за финансовата си стабилност. Тя не разчита на приходите от бранда си и изцяло зависи от 65-годишния си любим. Хотелиерът й помагал и в грижите за 6-годишния й син, като се стараел нищо да не липсва на момчето.

 

25-годишната Маги има син от бившия си съпруг Марио, с когото са разведени отдавна. Двамата поддържат добри приятелски отношения, но финансово не можела да разчита на него. Бащата на детето плащал минимална издръжка, крайно недостатъчна за високия стандарт на Бадер.

 

Слава богу, преди близо 2 години по време на светско парти се запознава с богатия бизнесмен, който, макар и в пенсионна възраст, я дарява с блага, за каквито само си е мечтала. „Да, на теория може да ми бъде дядо, но на практика е просто един богат чичко“, шегувала се Бадер пред приятелки.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бля
преди 2 години
0
Ама вижте и сайта на тази бре, егати умрелите роклички, дето естествено сама си е модел на тях, се продават за над 200кинта, еми с тез дантелки и тюлчета и без пари да ми ги даде, няма да ги нося. Голяма дизайнерка няма що кич, кич, кич.....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Уруспии
преди 2 години
-2
А тези защо не работят. Защо все някой нещо трябва да им финансира, да ги издържат срещу е.не се нарича проституция. Също като Мона дето съди Люси. Не стига че е к.ва ами се обижда като и го кажат. Всички моделки, плеймейдки и 2ро разрядни фолкаджийки са к.ви. Просто е ясно и на дете, че като имаш приход 0, еднственият мачин да харчиш и да обикаляш по света е да се е.еш за това.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени