Маги на Слави най-после се намърда в телевизия

1113
29 Ноември 2020, 09:59


Голямата любов на Слави Трифонов доказа, че който търси, намира. След повече от две години търсене на телевизия, в която да прави собствено предаване, психоложката Магдалена Ангелова най-накрая се уреди с кабеларка, готова да я приюти. Това е съвсем нов канал, профилиран изцяло в излъчване на здравни предавания, дочу HotArena. 

За момента думата „кабеларка” всъщност не описва точно телевизия „Код Хелт” (Код Здраве), на който Маги е успяла да продаде идеята си за шоу, посветено на психичното здраве. Защото е цяло чудо да намериш въпросната телевизия при който и да е кабелен оператор. Ако искаш да я гледаш, най-сигурно е да разчиташ на интернет. Това обаче вероятно се дължи на факта, че каналът се излъчва едва от няколко дни. Затова пък програмата изглежда амбициозна – със сутрешни блокове, светски предавания, съботно-неделни програми, шоу за пътуване и всякакви други проекти.

Предаването на Маги се казва „Познаваме ли себе си?”. Още преди повече от две години блондинката призна – тогава пред Би Ти Ви, че отдавна има желание да прави подобно шоу, посветено на приложната психология. В него тя искаше да дава съвети на зрителите си как да се справят в критични ситуации, опазвайки собственото си психично здраве. Ангелова така и не успя да продаде идеята си тогава, но се уреди с рубрика в предаването на Би Ти Ви „Тази събота и неделя”, когато все още го водеше Мариана Векилска. Говори се, че двете са близки. Когато обаче Векилска напусна телевизията, за да си опита късмета в Брюксел, рубриката на Маги също изчезна от ефира.
Според слуховете, психоложката опитала да спечели на своя страна бившия си любим Слави Трифонов, с когото не веднъж е признавала, че поддържат добри отношения. Тя му предложила да я прибере в собствената си телевизия, но той отказал.

Както „Уикенд” писа, далеч по-интересна му се видяла друга психоложка – секси блондинката Лилия Стефанова, с която дори се говори, че имал връзка. Именно на нея бе предложен договор за работа в „7/8 ТВ”, а Ангелова за пръв път в живота си видя Слави да й обръща гръб.

Ето обаче, че късметът най-накрая се усмихна и на нея. Тя намери канал, готов да й предложи екранно време. Вярно, не е национален и не се знае докога ще съществува. Но придържайки се към принципите на позитивното мислене, психоложката предпочитала да вижда чашата си наполовина пълна, вместо наполовина празна. Ето защо в момента била доволна, че поне има къде да се изявява. Разчитала, че с времето ще направи впечатление и на някоя по-голяма телевизия, към която ще може да се прехвърли.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Славчовата Маги има нужда от истински психолог....
преди месец
0
Да я консултира в каква самозаблуда живее че е психолог.......Тая не може да говори смислено, трибуна и дават....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Славчовата Маги има нужда от истински психолог....
преди месец
0
Да я консултира в каква самозаблуда живее че е психолог.......Тая не може да говори смислено, трибуна и дават....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди месец
0
Тази трябва да стане лична психоложка на Гущерова и да я съветва, докато тя си шие Гущеризоните за по 300 лв бройката. Тогава ще се пръснем от смях.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди месец
0
Ох,ох, hotarena втрисам се от смях!! Много забавни клюкари сте!!! Чета сега за Магито на Славчо и ми идва да си ударя задницата в тавана!!! Толкова много посредственост не е истина!!! Да се огъваш,наваждаш,буташ да те вземат в БГ телевизия и на финала кабеларка от трети коловоз да те приюти!!! Ако беше много на ти с психологията ще я практикуваш!! Ама не си ....добре е,че го знаеш !!! Фантазирай се в кабеларката.Психолози ...всеки втори егоцентрик и фантазьор !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени