Маги Вълчанова подпали чергата на модния бранш, обяви война на Страхил Гановски

4339
26 Януари 2016, 16:54


Маги Вълчанова е на път да разрази страшна буря в модния бранш, свързана с конкурсите за красота, узна HotArena.


След представянето на родната миска Радостина Тодорова на конкурса „Мис Вселена“ и цялото медийно внимание към нея, тя ще се окаже ябълката на раздора в модния бранш. На война тръгва Маги Вълчанова, осмелявайки се да се опълчи на Страхил Гановски, който е първосъздателят на конкурсите за красота у нас.


Маги тръби наляво и надясно, че именно Радост ще е българската претендентка на „Мис Свят“, а всъщност единственият, който притежава правата над конкурса у нас е именно Страхил. Самият той споделя, че Вълчанова яко му лази по нервите със своите изказвания, че ще прати Тодорова на елитната световна надпревара.


Маги щяла да праща „служебно“ Радост на следващия „Мис Свят“ без въобще да има правото да го стори. „Нямам нищо против момичето, то не е виновно, макар че в нета се откриват негови голи снимки“, коментира по адрес на Радост Страхил.


„Има ли кой да попита Маги какво означава да пратиш някого някъде „служебно“, като билетът за това „някъде“ е именно лицензът“, гневи се с право Гановски. До миналата година той държеше правата и над „Мис Вселена“ и бе доста гъст с милиардера Доналд Тръмп, стоящ зад конкурса, пише „ШОУ“.


Тази година той се отказа от този конкурс и остана само с „Мис Свят“, на когото заведе Венета Кръстева. Междувременно се проведе и „Мис Вселена“ и всички погледи се обърнаха към Радостина Тодорова. Именно тогава на Маги ѝ хрумнало да я заведе на „Мис Свят“ през главата на Страхил.


Той е категоричен, че последната дума дали Радост ще отиде или не на „Мис Свят“ е именно негова. Гановски има основания да си търси правата по съдебен път, но не смята да се занимава с глупости.


„Писнаха ми тия битки на разни момичета, които забравят от къде са тръгнали, не зачитат правилата на бизнеса и говорят глупости“, избухна той по адрес на Маги.


Страхил е изумен как Вълчанова се опитва да му присвои лиценза, за който той е платил 5-цифрена сума. Страхо е готов да преотстъпи част от правата си на Ирина Папазова, ако тя пожелае и по този начин да го върне тъпкано на Маги.


Преди години именно Страхил е този, който подава ръка на Маги, а днес тя най-безцеремонно иска да я отхапе. „Тя ме мрази, дали защото я помня от времето, когато не беше жена на боса на едно застрахователно дружество или защото вече се изживява като богата дама, не знам“, чуди се и се мае модния пионер. „Въпреки че е омъжена за богаташ и кара Бентли, не ме е черпила и едно кафе“,допълва той и я срива със земята.


Според Гановски, които е един от създателите на модния бранш у нас, постоянните скандали, които го разтрисат, се дължат на голямата пренаселеност с жени. „Женорята се взеха много насериозно и не зачитат никакви правила“, категоричен е той.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени