Маги Вълчанова се радва на чисто нов живот! (Рестартирала го, след развода си с милионера Румен Георгиев)

4132
05 Юли 2020, 14:00


Предаването „Черешката на тортата” припомни странната и не особено успешна изява на Маги Вълчанова като домакиня на звездните си гости.

Носителката на титлата „Мис Вселена България 2000г.” посрещна певиците Лора Караджова и Сантра, актьорът Даниел Ангелов и създателят на легендарната група „Ревю” – Васил Гюров с три салати и бисквитена торта. За основното ястие, което претърпя промени за някои, поради алергии, гостите трябваше да помагат. Най-много усилия положи Васил Гюров, който трябваше да изчисти 26 скариди.

„Черешката” на вечерта бе не десерта – бисквитена торта, нито изненадата – палене на хартиени фенери на балкона, което бе прекратено от съображения за сигурност, нито решението на Маги да следва стриктно рецепта в интернет и да подсушава листа айсберг с кухненска хартия. Красавицата сюрпризира гостите си с признанието, че слага чесън в джобовете на децата си, когато ходят на детски партита. Правела го против уроки.

Маги едва ли е била много доволна да гледа отново епизода с участието си в предаването. Най-малкото, защото бе изключително притеснена през цялото време, а и получи серозни критики от гостите си, като и от шеф Иван Манчев. А и когато се снима в предаването, Маги Вълчанова все още е омъжена за бизнесмена Румен Георгиев. „Имам двама сина и съпруг. Това е достатъчно причина да бъда щастлива и усмихната”, сподели миската в предаването. И все пак тя посрещна гостите във второто си жилище. „В първото няма как, има хора, които не могат да изтърпят цялата тази какафония, която ще настане след малко”, разясни красавицата. Шеф Манчев тогава предположи, че има ремонт.

Днес Магдалина Вълчаванова се радва на чисто нов живот. Рестартирала го, след развода си с милионера Румен Георгиев и професионални неудачи година по-рано. Тогава трето издание на конкурса „Мис Национален отбор”, който тя организира, като предишните две години е подкрепен от БНТ, бил саботиран, изтъквала е Маги. Появила се дори подписка във фейсбук, че не искали да гледат такъв конкурс в национален ефир. Тази история рефлектирала върху Маги, тъй като имала договори с трети лица. Трябвало да връща пари на спонсори, билети.

Днес е загърбила този труден момент. След развода си Маги поема в съвсем нова посока. Заема се да учи дигитален маркетинг. Интересно й е и не среща трудности. Посещава вечерен курс и има време за дейността си като личен треньор. За целта Маги има сертификат за фитнес инструктор от НСА. Тя работи като персонален треньор, най-вече на жени над 35 години. Идеята й е да помага да влязат във форма на жени, които са твърде заети с работата, децата си и все не успяват да стигнат до фитнес зала. Маги им спестява време с тренировки в домашна обстановка, а резултатите са същите като след времето, прекарано във фитнеса. Освен това красавицата прави и хранителен режим на дамите. Маги спортува активно отдавна, но едва наскоро й хрумнало да превърне страстта си в професия. Все пак тя държала и да получи диплома. Маги е убедена, че практиката и теорията се допълват. „Много хора си мислят, че могат и сами да тренират, но в началото е необходим треньор, който да те научи как да позиционираш тялото си, защото само с едно леко преместване вече се натоварват различна група мускули, а не желаната”, сподели Маги в скорошна своя медийна изява. В свободното си време тя обича да пътува със синовете си. Единият вече е на 11 години, а малкият е на 6. Маги смята, че е важно момчетата да пътуват, да срещат различни хора, за да разширяват кръгозора си.

В началото на март, красавицата сподели при своя медийна изява, че има мъж до себе си, но не иска да коментира. За развода пък заяви, че няма конкретна причина. Днес Маги очевидно е загърбила не само несполуките, а и голяма част от професионалната си дейност, тъй като се е насочила към съвсем различни сфери.

Повторението на епизода на „Черешката на тортата” с нейно участие все пак й припомни предишния й начин на живот. В предаването Маги сподели, че за 10 години благотворителна работа има само една награда и много номинации. Чувствала се малко като запълване на бройка. Примерно, „трябва ни категория благотворителност, хайде Маги Вълчанова”. Гостите й проявиха разбиране, но не съвсем. Лора Караджова, която бе най-критична към представянето на домакинята, заяви, че когато човек вярва в себе си, знае какво може, никой не може да го пипне. И самата тя е получила оценката си от публиката. Прозвуча и мнението, че удовлетворението от благотворителната дейност е най-голямата награда. Маги Вълчавано завърши участието си в „Черешката на тортата” със скромните 31 точки. Гостите й изтъкнаха доста кусури. Не им хареса много идеята, че сами трябва да подредят масата, а после да помогнат в приготвянето на основното ястие. Лора Караджова бе критична и към трите салати, които според нея били вкусни, но доста прости и можели да се приготвят за 5 минути всяка от тях, писа Уикенд.

„Менюто беше направено по задължение. Не мисля, че беше вложена много любов. Домакинята прекалено много се притесняваше, някак не се чувстваше на място”, аргументира се Лора при даването на оценката си. Тя допълни, че Маги изглеждала като „изгубена в кухнята си”: „Приготви ястия за 4 часа, които могат да се приготвят за 20 минути”. Все пак всички изтъкнаха, че ястията на Маги били вкусни. По-резервирани бяха към използването на чесъна против уроки и към изненада с фенерите с желания. Васил Гюров обяви, че е против фенерите, защото „замърсяват морето и има опасност от пожар на гори”. Актьорът Даниел Ангелов пък заяви, че паленето на фенери с желания е по-приемливо, когато имаш къща, а не в градска среда. „Искате ли всички да се откажем, за да не запалим... Не знам накъде ще хвръкне с този вятър”, предложи накрая Маги. Само Лора пусна фенера си. „Разби се долу. Не го запалих, разбира се, за да пазим гората”, сподели накрая певицата с усмивка. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мили
преди 11 месеца
-1
Тази безлична семпла женица откъде я изкарахте няма живот в нея
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хм
преди 11 месеца
0
Толкова дълга статия в която се прави анализ на повторение на предаване отпреди няколко години със скучна, двулична и високомерна жена...... каква загуба на време и енергия дори за HotArena.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)))
преди 11 месеца
-1
И тази беше бройка на Божков...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Звезди
преди 11 месеца
-2
Богатите любовници и мъже като ги хванят в крачка и ги изритат от живота си, каките започват да се оплакват от тях и да демонстрират раздяла по вина на мъжете! А вината си е ясна - женската й се приискало нещо чуждо
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди 11 месеца
0
Не ни интересува.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени