Махат тумора на Сашка на три пъти. Слави не е дал и лев да помогне за операцията

17 Ноември 2021, 11:27


"Ще махат тумора на Сашка на три пъти, може да се наложи на 4. Засега не можем да кажем точно кога, защото, както казах преди дни - тъкмо я закрепиха, и после леко се влошиха нещата, та трябва да изчакаме. Всеки ден е решаващ. Когато е по-добре веднага ще се съберат докторите на консилиум да решават съдбата й".

Това сподели пред „България Днес“ съпругът на Сашка Васева Христо Бакърджиев. Певицата вече мина една интервенция. Притесненията на докторите е, че туморът е колкото яйце и трябва поетапно да се маха, като се наблюдава как ще реагира певицата, тъй като може да се засегнат определени нервни окончания. Не може от раз всичко да приключи. Освен това се боим да не се получат възпаления, каза още Бакърджиев.

Той по цял ден е до нея, която е доста отслабнала и останала почти без сили. Сега търсят средства, които да покрият цялото лечение на изпълнителката. " За мое съжаление хората които ни бяха доста близки през годините не се отзоваха на молбата ни за помощ Аз виждам всеки човек, който е дал и левче за Сашка, защото застава с името си. Слави Трифонов също не е от тези дето ни помогнаха. Сашка страдаше, когато той правеше скечове с нея, но както се казва кой съм аз, че да съдя този или онзи“. Бакърджиев уточни, че е много благодарен на журналистката Петя Дикова, която единствена от известните е превеела сума да помогне на Сашка.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хм
преди 7 месеца
0
Може да е дал от друго име,а и да не е си е негоева работа.Пожелавам успех в лечението.Чадтният доктор си е ряхно решение,можеше и по ксса да минат сигурно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ники
преди 7 месеца
-9
Никой не и е длъжен да и дава пари луда крава има много болни деца защо не дадът на тях а ни занимавате с тая
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени