Мая и Магапаса пердашат дъщеря си (17-годишната Кристияна не излизала от заведенията)

07 Юли 2015, 14:00


Емблемите на турбофолка от 90-те години на миналия век Мая и Магапаса пердашат щерка си, научи HotArena!

 

Съседи на певците, чиято кариера отдавна залезе, разказаха, че 17-годишната Кристияна създава невъобразими проблеми и от години лази по нервите и на двамата си родители. Въпреки че Мая прекарва по-голямата част от времето си в Лас Вегас, САЩ, когато се връща на родна почва, все намира причина да напляска вече порасналото момиче, пише „Всеки ден“.

 

Малката фурия, която е одрала кожата на баща си с артистичен псевдоним Магапаса, редовно вдигала кръвното на домашните, защото отказвала да се прибира в уречения час винаги щом се прибирала в България. На всичкото отгоре била забелязана в началото на лятото да кърши снага като какичките на по 25 години на пилон в столичен клуб, разбира се, без знанието на мама и татко.

 

Криси е изключителна красавица и събира мъжките погледи още отсега. Често обичала и да се изявява по баровете, като пее, с което допълнително си навличала похотливите очи. Тук идвала и ролята на татко й Добрин, който също не спестявал шамарите с възпитателна цел, а от апартамента им редовно се чували бесни скандали по адрес на малката палавница.

 

Кристияна дори настоявала да се върне постоянно у нас, защото не искала повече да пее по заведенията в Лас Вегас с майка си и да си вади хляба с непрекъснатото припомняне на отдавна забравени хитове като „Ти пак си жива“, „Радка-пиратка“ и „КАТаджийската“. Именно с тях родителите й пълнеха кръчмите в България години наред. Тийнейджърката настоявала да се занимава с поп и джаз пеене и искала да завърши някакво образование тук, а не отвъд океана, на което Мая и Магапаса гледали неодобрително.

 

„Много е капризна и непрекъснато спори с тях“, твърдят съседи на певческото семейство, което живее разделено на два континента. Според тях на моменти майката била по-строга дори от бащата с внушителен размер на дланта. Но за разлика от него, Мая предпочитала да повишава тон по-често, отколкото да раздава шамари. Той пък направо си побийвал Криси, когато се отклони от семейните правила, без дори да каже дума на детето.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени