Мая Илиева с три палата в Панчарево! (Вдовицата подари по един на всяко дете)

20 Март 2019, 15:00


С три просторни палата в Панчарево разполага вдовицата на Жоро Илиев - Мая Илиева, научи „Галерия“ от добре осведомени източници.

 

Именията са разположени в комплекса на богатите – „Маунтин Вю Вилидж“, собственост на музиканта Денис Ризов.

 

Както е известно, Илиева от години живее в затворения комплекс заедно с трите си деца Криста, Андреа и Георги. Наследниците обаче пораснаха – най-голямата Андреа е вече на 16 години, Криста – на 14, а малкият Георги – на 12. Затова вдовицата на Главния решила да подсигури всяко едно от децата със собствен дом, като в същото време ги държи близо до себе си.

 

Още през 2016 г. Илиева реши да се разшири и вдигна втори палат непосредствено до имението си в „Маунтин Вю Вилидж“. Третата постройка все още не е завършена напълно и в момента там текат довършителни дейности. Според запознати, тази къща е предвидена за Криста, а в последствие най-вероятно ще бъде построен четвърти имот, за да има за всички деца поравно.

 

Трите луксозни къщи са разположени в близост до общия басейн на комплекса и имат всички екстри. Отвън не изглеждат по-различно от околните имоти, но интериорът вътре оставял без дъх и най-отраканите дизайнери, твърдят запознати. По думите им Мая сама е обзавеждала палатите и изтънченият й вкус личал от километри.

 

Това, разбира се, далеч не е единственото имотно богатство на Черната вдовица.

 

Илиева разполага с жилище от 100 квадрата в Свети Влас, както и цели 12 апартамента в комплекс в Доминикана, които отдава под наем. Миналата година купи втори имот в екзотичната република. Да не говорим за хотелите, наследени от Жоро Илиев…

 

Проста сметка показва, че наследниците на Главния са едни от най-богатите деца у нас. За тях обаче не се знае почти нищо, тъй като Мая ревниво ги пази от светския шум. Близки до бизнесдамата коментират единствено, че и трите деца са много интелигентни и по никакъв начин не парадират с богатство.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени