Мая Илиева скри трите си деца в България

3024
24 Февруари 2021, 10:11


Вдовицата на разстреляния бос на ВИС-2 Жоро Илиев - Мая прибра трите се осиновени деца от Виена, където учат в престижни частни училища. Заради пандемията Австрия е в пълен локдаун и това е причината Илиева да прецени, че е по-добре да бъдат с нея в България и да учат дистанционно, пише „Галерия“.

В момента семейството е във Варна, но иначе времето им е разделено между морската столица и в София, където живеят. Интересна е съдбата на трите дечица, осиновени от Мая и Георги Илиеви. Момичетата Криста и Андреа са взети от италианско сиропиталище преди повече от 16 години. Момчето бе осиновено вдовицата на Главния след смъртта му през 2005 година и то не случайно носи неговото име.

Мая упорито крие децата от медиите и досега никога не са излизали снимки на порасналите й вече за деца.Преди да учат във Виена, те живееха в Барселона. Илиева имаше намерение да заживее завинаги в столицата на Каталуния, но после промени решението си. Остана в България и премести децата в едни от най-добрите училища във Виена.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени