Мая Костадинова във война за рейтинг с Лора Крумова

421
05 Септември 2021, 14:11


На любопитна женска война за рейтинг ще станат свидетели родните тв зрители тази есен.

Ситуацията е класическа – брюнетка срещу блондинка в търсене на най-голяма аудитория за своите предавания. Мая Костадинова се изправя срещу Лора Крумова в неделния следобед, като и двете ще правят нови, оригинални формати. На този фон третият играч на телевизионния фронт има всичко шансове за лидерство. Това е Светльо Иванов с гарантираната аудитория за предаването си „120 минути” по Би Ти Ви.

След като миналата пролет напусна Нова телевизия с шумен скандал и без предизвестия, Мая Костадинова се премести на работа в БНТ при Емил Кошлуков, който е бил неин шеф преди години в несъществуващата вече ТВ7. Още тогава „Уикенд” разкри новото работно място на брюнетката, а преди дни от телевизията потвърдиха тази информация, като уточниха, че тя ще води ново предаване, което ще се излъчва в следобедните часове в събота и неделя. За разлика от частните телевизии, в които обзорните формати са само в неделя, обществената медия е заложила шоуто и за двата дни през уикенда. То ще се казва „Говори сега”. От пръв поглед се вижда сходство с името на несъществуващото вече предаване на Росен Петров по Би Ти Ви „Нека говорят”, което пък е взето директно от популярно руско шоу. Така или иначе Мая става водеща на новия формат, в който рубрики ще имат също културтрегерът Димитър Стоянович и гимнастичката Симона Пейчева, писа  Уикенд.

И докато за съботния ефир брюнетката практически няма конкуренция, тъй като никоя от другите големи телевизии не излъчва подобно предаване в същия часови пояс, то в неделния ще трябва да се бори за зрители не на един, а на два фронта. От едната страна е харизматичната Лора Крумова, която е магнит за зрители, независимо къде се появява. Тя ще води новото обзорно предаване „На фокус”, наречено на името на вече несъществуваща рубрика от сутрешното шоу „Здравей, България”. То заема мястото на сваленото от ефир предаване на Костадинова „Неделята на Нова”. От другата страна е вечно актуалният Светльо Иванов, който от години минава за класа в родната журналистика. По информация на „Уищенд” водещият е бил първият, поканен да заеме неделния следобеден ефир на Нова, но след доста дълъг размисъл е избрал да остане в зоната си комфорт в Би Ти Ви. Кой от тримата водещи ще надделее, засега не е ясно. Но е сигурно, че зрителите трудно ще поемат толкова много сходни тв формати, излъчвани по едно и също време.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди седмица
0
....харизматичната Лора Крумова, която е магнит за зрители, независимо къде се появява....то бива,бива измишльотини,ама пък чак толкова.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени