Мая Манолова бясна на ясновидец

11 Април 2022, 10:00


Мая Манолова била гневна на ясновидец, до който се допитвала до скоро за предстоящи успехи и неуспехи в политическата й кариера.

Мъжът гледал предимно на карти и кафе. От известно време я предупреждавал, че политиката вече не е силната й страна и трябва да сложи край на кариерата, но тя не искала да се вслуша в думите му. След неуспеха на парламентарните избори през есента на 2021 г., Манолова близала рани няколко месеца, но по идея на приятели решила да основе нова партия, кръстена „Изправи се, България”.

В нея кюстендилката поканила за водещи лица известната адвокатка Албина Анева, преподавателят в ЮЗУ Антон Манчев, Кирил Атанасов и други стари политически муцуни предимно от някогашните редица на НДСВ и партия „Атака”. Проектът вече бил учреден и трескаво започвало изграждането на негови структури на територията на страната. Манолова преливала от ентусиазъм и била сигурна, че при евентуални предсрочни избори наесен, отново ще се намести в Народното събрание.

Когато се допитала до картите на ясновидеца, останала поразена от факта, че няма да седне на депутатски стол и тази година. Предсказанията почти я извадили от равновесие, защото очаквала положителен отговор. Мая била убедена, че нейното житейско призвание е в парламента, мястото, където е навъртяла най-много трудов стаж. Единствено в пленарна зала се чувствала добре. Поради тази причина не виждала смисъл да се занимава с нещо друго, освен да депутатства, писа Уикенд.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хасан
преди месец
-1
Тая е толкова фалшива, че я интересуват само парите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ванга
преди месец
-1
Бошкоф и плаща да се набира в парламента, но няма да влезе.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени