Майката на Андрей Баташов в тъжна изповед: Продължавам да си говоря с него, сякаш е жив

1125
02 Декември 2020, 12:00


„Животът ми свърши с кончината на Андрей. Времето не може да излекува мъката ми по него. Ето вече 10 години станаха, но аз продължавам да си говоря с него, сякаш е жив. Мъчно ми е, че не остави дете след себе си. Искаше да осинови момиченце точно както Чочо Попйорданов, но, уви, нямаше време. Почина нещастен, не успя да осъществи най-важната си мечта.“

 

Това сподели майката на покойния актьор Андрей Баташов - Теодора Стефанова, 10 години след неговата кончина. Мнозина виждаха сина й като секссимвол - красив, атлетичен и светлоок, Андрей бе вечно ухажван от жените. Но г-жа Баташова става единствено по-младата с близо 20 години банкерка Боряна, с която имат невероятно бурна и интензивна връзка.

 

Запознават се случайно в бар. „Нещата между нас се развиха много бързо. Обичахме се много. И аз още го обичам. Това няма да се промени“, с днешна дата споделя г жа Баташова.

 

Розовата картина обаче не приема майката на актьора, която споделя: „Синът ми не случи на жена до себе си. Разминаха се в живота. Бяха на различни нива“. Майката вини Боряна за рухването на Андрей. „Ако нещо го съсипа, това бе личният му живот, който беше драматичен. Аз всеки ден плача за него, безутешна съм“, допълва Теодора.

 

Казва, че живее със спомните и снимките за сина си. Среща се с приятелите и колегите му честo, най-много си говори с Аня Пенчева.

 

„Голямата му любов беше едно момиче Кристина - танцьорка от ансамбъл „Филип Кутев”. Бяха един за друг, но не знам какво точно ги раздели”, споделя с тъга в гласа майката на покойния Андрей Баташов, пише „България Днес“.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гост
преди месец
-2
Преди двайсет години в един театър Баташов ме изблъска и нахули, само защото се налагаше да мина навътре в реда покрай него, с лице към него и с "простете моля", както е прието. Нагруби и приятелката ми. Само защото бяхме млади хора и без стойност съответно. Помня го с лошо и с простащината му съответно. Много ниско ниво. И според мен беше пил и то доста.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени