Майката на Джулиана Гани: Дъщеря ми се омъжи за използвач! (Ташев лежал в затвора заради престъпни схеми с фалшиви пари)

https://hotarena.net/laifstail/maikata-na-djuliana-gani-dashteria-mi-se-omaji-za-izpolzvach HotArena.net
Майката на Джулиана Гани: Дъщеря ми се омъжи за използвач! (Ташев лежал в затвора заради престъпни схеми с фалшиви пари)

Силиконовата блондинка Джулиана Гани е в обтегнати отношения с майка си  Екатерина, научи HotArena.

 

Причината е, че възрастната жена не харесва фитнес инструктора Станимир Ташев за зет и тайно се надява щерка й да се вразуми и да го зареже. „Джули се омъжи за един използвач! Не вижда ли, че е с нея само заради парите й?”, гневяла се Екатерина пред приятелкi.

 

Майката на Гани била против пластичните й операции и разгулния й начин на живот в миналото, но пък иначе много я обичала и желаела само най-доброто за нея.

 

 „Баща й остави голямо наследство, бъдещето й е подсигурено, а тя ходи да се кълчи полугола по заведенията!”, ядосвала се Екатерина заради непристойното поведение на щерка си.

 

Самата Гани е признавала, че навремето танцувала без дрехи за удоволствие, а не за материални облаги, вярвайки, че така ще попадне в светлините на прожекторите. Едрогърдата блондинка от дете мечтаела да стане известна, затова наблъскала бюста си с огромно количество силикон и тръгнала по конкурси за сексапил.

 

Дъщеря ми е добро момиче, но е много наивна. Мъжете се възползват от нея и Станимир не прави изключение! Като разбра, че е богата, веднага побърза да я върже с брак! Само се преструва на много влюбен…”, споделила притеснената Екатерина със свои близки.

 

Наскоро риалити звездата и съпругът й посетиха Сейшелските острови, където отседнаха в петзвезден хотел, но фитнес инструкторът не е дал и стотинка за екзотичната екскурзия. Тя била изцяло финансирана от Гани, която прибрала над 30 бона за участието си в шоуто „ВИП Брадър”.

 

Откакто младите са семейство, основните приходи в семейния бюджет идват от страна на блондинката. Станимир живее в апартамента й, тя плаща всички битови сметки.

 

За  мургавия здравеняк се знае, че в момента работи като инструктор, но навремето въртял престъпни схеми с фалшиви пари в Гърция и даже лежал известно време в местен затвор. Той бил спипан от органите на реда и изкарал 9 месеца зад решетките, но сега се опитвал да изчисти името си и да живее почтено на гърба на жена си. В родния му Димитровград се говори, че имал куп заеми и задължения, които успял да погаси с финансовата подкрепа на много по-възрастната си любовница, която впоследствие го зарязала.

 

5 Коментара

Getsbi

преди 6 години

Prava e jenata.Daje se 4udq Djulkata kvo mu xaresa.Mackata ne e lo6a i kato 4ovek,da malko e prekalila s silokoneca v usti4kata no si e par4e nqma spor;) a tozi e muxlio to e vidno

Коментирай

преди 6 години

Какво ни занимавате всеки ден с тия боклуци Моники, Джулки, Николети и разни пачаври... Ужас!

Коментирай

Баба Вуна

преди 6 години

Как е допуснал попа, булката да бъде с голи рамене?

Коментирай

Ami da

преди 6 години

Koj shte ebe taja razporetina oswen za pari? Gaza i putkata i sa kato samoswal, ot koyto teche sperma. Glupachka, dano da i izharchat parite do stotinka na taja sifilistichka.. Brawo na momcehto, no da si pazi kura!

Коментирай

Сестра Вуна

преди 6 години

Ами много просто-той е неин брат, с връзки е :) Самата тя го разказа преди един-два дни в предаването при Гала като й ходиха на гости в Пловдив.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.