Майката на Иван Ласкин: Дръж се, моето момче! Актьорът бе изваден от изкуствената кома

8484
04 Януари 2019, 12:18


„Дръж се, моето момче!“, с тези думи изрази притеснението си майката на Иван Ласкин, която, откакто научи новината за състоянието му, не може мира да си намери, плаче по цял ден и се моли синът й да намери сили и да се пребори с предизвикателството, научи HotArena.

 

Цялото семейство на актьора е в готовност да дари кръв и каквото е нужно, за да се възстанови той. Братята на Ласкин – Светослав и Евгени, също постоянно държат връзка с докторите от ВМА и жената на Иван – Александра, писа „България Днес“.

 

Според всички състоянието му върви към подобрение, макар официално да не се съобщават подобни прогнози. Колегите на актьора са сигурни, че Ласкин е изваден от изкуствената кома, в която бе принудително въведен заради нечовешки болки, които изпитвал.

 

„Донор ще се намери. Вече има хора, които са готови да дадат част от черния си дроб за него – познати и непознати. Тялото му само трябва да се пребори с интоксикацията, за което ще му трябва и доста силен дух“, споделиха близки до Алекс Сърчаджиева.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Грешка
преди 2 години
-11
Борбата е безвръзвратно изгубена. Много малки шансове има. Майка му що не го спря да пие? Каква майка е? Сега всички реват по медиите, ще направят трансплантация и ако оцелее, като почне да пие и докато не скапе новия дроб няма да миряса.Стига занимавате ежедневно държавата с този пропаднал алкохолик!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
д
преди 2 години
-1
Дано извади късмет и излезе от това състояние и дано попадне в точния рехабилитационен център защото си е зависимост очевидно не по-малка от наркотичната-незабавно лечение след това за зависимост
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди 2 години
-1
Незнам защо,но почти всички хора на изкуството,актьори,писатели,поети,певци,художници,имат проблеми с алкохола и съответно с наркотиците!Може би заради напрежението в професията,заради душевна свръх чувствителност,тревожност,депресия,липса на признание и вдъхновение...Много наши и световти артисти се борят цял живот с този кошмар!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
С.
преди 2 години
-4
Може да не звучи добре, но е истина - Курванлък до време, алкохолизъм - до гроб.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени