Майката на Калин Вельов гледа на кафе, владеела всички тайни на незримия свят

02 Април 2017, 12:02


Майката на популярния музикант Калин Вельов – Керка, била доста изтъкната гледачка на карти и кафе, научи HotArena.

Грижовната родителка си падала по врачуването още по времето на социализма, когато малцина жени се осмелявали да надничат публично в бъдещето, защото подобен вид дейност била строго преследвана  от закона. Дамата разполагала с няколко тестета карти, който сменила с турско кафе, а по утайката му разчитала толкова добре символите, че близките й оставали като втрещени  от чутото.

Керка знаела, че децата й – барабанистът Калин Вельов и дъщеря й, топ дизайнерката Милена Вельова, ги очаква светло бъдеще и живот, в които нищо няма да им липсва, още когато двамата  отсядали всяко лято на ваканция в сел ото на баба им - Пастра, Кюстендилско. Тогава майката хвърлила първ ото кафе на рожбите си и била спокойна за бъднините им.

Когато децата й по отраснали, почнала да гледа на техни съученици, а след това и на приятели. Славата й на изкусна врачка се разнесла из цяла София. Керка никога не вземала пари, защ ото смятала, че дадената й  от Бог дарба няма земна алтернатива и че понеже не е давала пари за курсове по ясновидство, не би трябвало и да взема за врачуване. Ако някой бил много настоятелен, не  отказвала дребни подаръци. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени