Майката на Камата подкара мотор (Леля Пенка люта и на 72)

1078
09 Юли 2020, 15:03


Леля Пенка, майката на фурболната легенда Христо Стоичков, продължава да е луда глава, нищо, че е на достолепните 72 години, узна HotArena.


"Вече съм рокерка", похвали се пред приятелите си във Фейсбук пенсионерката, която от няколко дни хвърчи из улиците на Пловдив с мотор. Леля Пенка обаче е разумен шофьор и не се качва на возилото без специална екипировка. Якето и каската са й винаги под ръка, а на младежкия й дух завиждали всички в пловдивското село Ясно поле, къде живее от години. Там Пенка Стоичкова е дори по-популярна и уважавана от сина си. Ползвала се с голям авторитет и нямало казус, по който да ней търсят мнението. 


През последните години за нея основно се грижат по-малкия й син Цанко и дъщеря й Петя, които също живеят в Пловдивско. Освен, че я водят по ресторанти и заведения, задължително я вземат със себе си и на почивките си. Голямата мечта на леля Пенка била да отиде на море в Гърция и още миналото лято желанието й се сбъднало и тя била на ваканция с дъщеря си и нейното семейство в южната ни съседка. 


С Христо се виждала най-рядко, особено след като баща му Стоичко се спомина. Не е тайна, че фамилията често е разкъсвана от скандали и спорове и неведнъж Камата публично се е отричал от роднините си. Те също са се изказвали доста остро по негов адрес, но пък в периодите, в които са в добри отношения, не пропускат да го благославят и да благодарят, че им е помагал финансово през годините на звездната си кариера. 


Леля Пенка не крие, че той много й липсва. Когато се събира семейството на празници, тя задължително слага и негова снимка на масата, пише Ретро. Тя се чува редовно и с внучките си Мика и Христина. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени