Майката на Нети вкара мъжа си в гроба (Дъщеря й Виргиния със сензационни разкрития във Фейсбук)

6107
06 Май 2020, 11:10


Родната майка на певицата и актриса Антоанета Добрева-Нети -Джилда Първанова - Алексиева е вкарала в гроба първия си съпруг Красимир Левашки, който дълги години работи като тонрежисьор на легендарната група „Диана Експрес”.

В това я обвини първородната й дъщеря Виргиния Левашка във Фейсбук.

„Преди три седмици майка ми направи една голяма глупост. И той я преживя много тежко. Спря да си пие лекарствата, спря да се храни, изпадна в много дълбока депресия. Беше много обиден на някой „приятели”, които вместо да го подкрепят, възторжено се радваха за щастието на майка ми, но на гърба на баща ми. Това приятелство/предателство го срина", написа Виргиния за баща си. Тя визира телевизионно предаване посветено на сензационното откритие на Нети, че е осиновена и е открила истинските си родители след 45 години.

Нети показа майка си Джилда,

която се включи по Skype от Германия, и баща си- актьорът от плевенския театър Петьо Кръстев. Тогава стана ясно че Джилда е забременяла след краткотрайна връзка с Кръстев, но след раждането на Нети, е оставила бебето в Дом „Майка и дете”, а 6 месеца по-късно то е осиновено от знатно столично семейство. Изпълнителката на „Луната спи” каза, че е научила причините за действията на майка си, но подробностите не били за разгласяване в ефир.

Според „Телеграф” по това време Джилда е била омъжена за Красимир Левашки и двамата вече са имали дъщеря си Виргиния. Озвучителят не е приел изневярата на жена си и двамата се разделили, а след като родила извънбрачното си дете го изоставила в сиропиталище, заминала за Германия, където живее и до днес.

Именно тези разкрития от тв екрана съсипали бившия и мъж, когото музикантите познават като Краси Левака и на 29-ти април издъхнал.

"Последните три седмици бяха много тежки за него. Той се предаде. Преди две години направи бъбречна криза, а след това инфаркт. Всеки ден приемаше лекарства",  разкрива с болка дъщеря му. Тя споделя че Таня Георгиева е жената, която е осигурила пари за лечението и за погребението му. Приятелите му в социалната мрежа с изненада научиха тъжната вест и обвиниха наследницата му, че не ги уведомила по-рано, за да го изпратят.

"Изпратих го сама, така както се грижих за него през последните на 20 години. Защото аз бях до него, само аз го защитавах, когато другите му бивши близки се гавриха с доброто му име и сърце. Който не го е лекувал, който не го е молил да яде и не е слухтял пред вратата му да чуе дали диша - няма право да ме съди. Изпратих го с рокендрол, уиски и цигара. Той нямаше нужда от изпращачи. Той си реши кога и как да си отиде, аз почетох този му избор. Ако търсиш някого да обвиняваш- може да се обадиш в Германия", заяви Виргиния, намеквайки че майка й Джилда е виновна за смъртта му.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
И
преди 9 месеца
0
защо въобще, хората обичат да тръбят за личните си неща. Още повече, неща, които са толкова интимни и съкровени. Изглежда ми доста инфантилно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ина
преди 9 месеца
-1
Много егоистично изказване! Хората се събират и разделят, животът продължава.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Надя
преди 9 месеца
0
Когато си публична личност и държиш на име , достойнство и чест е задължително да контролираш емоциите си. Нети ненужно оповести цялата сапунена история не помисли в емоционалния си екстаз колко хора и техните животи ще намеси и в колко души ще бръкне! Нети,не си прави пиар,помисли и за паметта на тези,които са те изградили като личност!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Джилда , Нета.....развей прах
преди 9 месеца
-1
Нещо се омаза “чудната “ приказка за майката дето уж заради комунизма оставила детето ....., то дим без пожар няма....колко мъже, деца има в тая история ...... Язък за представлението на Нети....нещо сценария и сценаристите се омазаха....Ненужно вдигаха шум....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ужас
преди 9 месеца
0
Значи сестрите са две, а майката защо не е с дъщерите си, едната с бащата а другата хвърлена в дом. Ужас. Тъжна работа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
да
преди 9 месеца
0
T.e Нети има две сестри.Едната с обща майка,другата с общ баща.Кофти е като вдигаш такъв шум в медии,а не казваш цялата истина.
ми,
преди 9 месеца
-3
Нали са се разделили след изневярата.След развод състоял се преди 45 години никой на никого не може да търси сметка.Няма какво да намеква въпросната Виргиния.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хм
преди 9 месеца
0
Само те си знаят кой ,какво и защо е направил, но наистина скриха ситуацията, че майката е била в брак и вече е имала дете(независимо дали са били фактически разделени или не). Говори се за една сестра, а то има и втора, която явно не е ок със ситуацията...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Веда
преди 9 месеца
-3
Дони и Нети си направиха пиар акция на гърба на чуждо нещастие . Но това е нечистоплътният Дони.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени