Майката на Пацо изплака: Той не е престъпник, просто играе с приятели!

19 Юли 2017, 11:05„Синът ми не е престъпник. Това, което твърдят от полицията, че организира нелегални залагания не е вярно. Заведението отдавна не работи и той ходи там, просто, за да играе с приятели”, твърди Нели Кючукова, дочу HotArena.

Майката на Пацо защитава ревностно сина си от обвиненията, че организира нелегални игри на хазарт. Бившия футболист си намерил ново поле за изява последните месеци, след като заряза риалити форматите, но полицията го погна заради незаконен хазарт.

Панайот Кючуков е обвинен, че организира нелегални хазартни игри и залагания в родния си град. Според прокуратурата, той дори е осигурил място и оборудване за залаганията.

„Ще видим кой е крив и кой е прав. Не че моето мнение има някакво значение, но да се обвинява синът ми като организатор е абсурдно. Това не е никакво казино или игрална зала, а място, където са се забавлявали с група приятели”, твърди още Кючукова.

Тя обяснява, че заведението, където е предприета акцията срещу сина й не функционира от месеци. Но въпреки убедеността на майката в невинността на сина й, от прокуратурата заявиха, че до края на седмицата Пацо ще се сдобие с обвинение.

Изпратена му е призовка, в която се уведомява, че ще бъде подведен под отговорност. В момента Кючуков е на свобода, като най-вероятно ще бъде единствен обвиняем”, заяви прокурор Нейка Тенева от Окръжна прокуратура – Стара Загора.

От думите й става ясно, че по време на акцията са иззети множество тестета карти, чипове, зарове и куфари, съдържащи специални пособия за хазартни игри.

От събраните до момента доказателства било видно, че именно Пацо е осигурявал всичко необходимо за нелегалната игрална зала, както и мястото, където се провеждат игрите.

Икономическа полиция все още дооформя доказателствата по разследването, но според закона, ако бъде намерен за виновен, го грозят до 6 години затвор и глоба от 1 000 до 10 000 лева”, споделя Тенева.

По ирония на съдбата, след като нашумя бившия футболист от Гълъбово, вдъхнови Димитър Рачков за Жоро Бекъма в „Бай Брадър”.

Именно там той го представяше като захласнат по незаконни залагания младеж.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
плс
преди 5 години
0
поканете пацо във Фермата
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Баш бай брадър
преди 5 години
0
Поклон за Мария Сапунджиева, която изигра образа на майката на Пацо ! Всеки път като видя снимка на тази женица, първоначално си мисля, че е скеч на Баш Бай брадър , уникална Мария !!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени