Майката на Румен Радев отказа да живее с него и Деси Радева (Леля Станка не ще да дели покрив с президентшата)

3621
23 Април 2020, 14:00


Майката на президента Румен Радев е отказала да се премести в София при него и жена му Деси след загубата на съпруга й Георги, узна HotArena.


Леля Станка, както я наричат в родното Славяново, имала разговор със сина си след кончината на баща му, който се спомина на 83 след тежко боледуване и едномесечен престой във ВМА. Майка и син обсъдили надълго и нашироко как овдовялата пенсионерка щяла да се грижи занапред за живота си, като желанието на президента било да я прибере при себе си в София, а Станка също да се настани в президентската вила Калина в Бояна. 


Възрастната жена обаче се възпротивила и пожелала да остане в хасковското село, където е преминала по-голямата част от живота й. Така щяла да може да се отбива често до гроба на съпруга си и да го поддържа, а и й било жал да изостави семейната къща. Истината обаче била, че дори и да й е трудно да се справя сама с битовизмите и проблемите, леля Станка никога нямало да отиде да живее при сина си, защото не изпитвала симпатии към втората си снаха Десислава, шушукат в селото на президента.


Кракът на генерал Деси не бил стъпвал в Славяново, твърдят местните, които са я виждали само на снимка. Родителите на Радев така и не могли да приемат развода на Радев с първата му жена Гинка, която ги дарила с две внучета - Дарина и Георги. Те били твърдо против развода му навремето и така и не могли да обикнат втората му съпруга. 


Ако се наложело майката на президента да се премести в София, тя със сигурност ще отиде при сестра му Лозана, която също живее в столицата заедно със съпруга си Игор и дъщеря им София. При нея леля Станка щяла да се чувства по-комфортно и спокойно, отколкото при снаха си Десислава, пише Ретро. 


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кати
Преди 1 година
-1
Е нормално да не иска жената.Най-спокойно си е у дома,пък и рядко свекърва и снаха живеят в комфорт и разбирателство.Много ясно,че за предпочитане е при дъщерята.Да е жива и здрава и още дълги години да успява да си се справя сама,че..........
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
.....
Преди 1 година
-14
Разбирам я.Срам я е от избора на пилота.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени