Мъжът на Аня Пенчева: Де тоя късмет да имам любовница на 20 години!

3466
20 Май 2021, 12:19


Аня Пенчева и вторият й съпруг Ивайло Караньотов са разделени от един месец, шушука се из артистичните среди. Говори се, че актрисата, обявена за секссимвол на българското кино, е била изоставена от мъжа си, заради доста по- млада любовница.

След близо 20- годишна връзка, любовта между Аня Пенчева и бизнесмена със съмнителна репутация Ивайло Караньотов, изглежда е приключила. Бившата жена на Сашо Диков се е изнесла от семейното жилище, по настояване на прелюбодееца. Според информацията, достигнала,  20- годишна студентка на име Пламена, омагьосала застаряващия бивш лекоатлет. Момичето също е творческа натура, като Аня изпаднала в нерна криза щом научила за изневярата. Карантьонов толкова бил завладян от младата жена, че решил да се раздели с известната актриса и да заживее с новата си любов.

„Ха-ха, ама кой ги пише тези неща,бе! Де тоя късмет да имам любовница на 20 години. То колко пъти вече ни развеждаха и се заради по-млади жени. Но всъщност добре, че не са написали, че се развеждам заради 20-годишен, че тогава вече съвсем ще втасвам", коментира слуховете пред „България Днес“ Ивайло Караньотов.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени