Мъжът на Антония Петрова я изражда! Миската очаква сина си след броени дни

https://hotarena.net/laifstail/majat-na-antoniia-petrova-ia-izrajdamiskata-ochakva-sina-si-sled-broeni-dni HotArena.net
Мъжът на Антония Петрова я изражда! Миската очаква сина си след броени дни
Антония Петрова всеки момент ще се сдобие със син. Бившата миска е бременна в деветия месец от съпруга си Ивайло Батинков и няма търпение да посрещне новия член на семейството. „Това ще е първо дете и за двамата. Много се вълнуваме!”, споделя блондинката.

Връзката на Петрова и Батинков се развива с бясна скорост. Те се запознаха през пролетта на изминалата година и два месеца по-късно тя забременя. Срещнали се за първи път в популярно столично заведение и по щастливо стечение на обстоятелствата ги настанили на една маса. „До този момент не вярвах в любовта от пръв поглед, но ето че и аз се сблъсках с нея”, разказва Антония. 

Малко след тази среща с Ивайло заживели под един покрив, а бебето не закъсняло. Зачеването било планирано и се случило веднага щом влюбените го поискали. „Късметлии сме, че имахме този шанс. Хората опитват с години и не се получава, затова съм благодарна на съдбата!”, обяснява дипломираната юристка. След като видели положителния тест за бременност, бившата миска и мъжът й бързо насрочили дата за венчавка. Те се врекоха във вечна вярност на 17 юни в Ситония, а на празничното събитие присъстваха най-близките им приятели и роднини. След раждането бъдещите родители планират още две сватби – едната ще бъде с близки хора и бизнеспартньори, които не са успели да дойдат в Гърция, а другата ще е свързана със специфичен ритуал, в който с красиви думи ще опишат съвместното си съжителство.

Антония твърди, че числото 17 е магично за нея. На 17 март се запознала с Батинков, на 17 юни бе сватбата им, а на 17 януари очакват първото си дете. Поне за тази дата е насрочен терминът й, но все пак има вероятност бебето да избърза и да се появи по-рано. Точно тогава се празнува и Антоновден – именият ден на блондинката, ала името на бебето ще бъде съвсем различно. „Избрали сме го вече, но няма да е производно на моето”, категорична е бъдещата майка.

Тя още не знае дали ще роди по естествен път или чрез секцио. По всяка вероятност лекарите ще решат това в последния момент. Съпругът й със сигурност ще присъства на раждането, защото е медицинско лице и няма никакви проблеми да наблюдава кървави гледки. Батинков се e заканил, че ще бъде плътно до жена си, ще я наставлява и ще поеме бебето веднага след първите му глътки въздух. Даже настоявал да пререже пъпната връв и да снима с видеокамера най-важните моменти, пише \"Уикенд\".

Антония се хвали, че е качила само 10 килограма, без да се ограничава и без спазва хранителен режим. „Никога не бих гладувала и не бих навредила на бебето! За щастие то се развива нормално, даже е по-едро от обичайното. Ям много тестени изделия, хляб и пак не надебелявам”, обяснява г-жа Батинкова.  Бившата миска е категорична, че ще кърми сина си дори и с риск да развали бюста си. „Не съм толкова суетна, че да мисля само за себе си. Здравето на бебето ми е най-важно!”, казва Антония. С половинката й са приготвили всичко необходимо за наследника си, обзавели са детска стая и сега остава единствено да чакат щастливия миг. 

7 Коментара

Майка

преди 5 години

Да и даде Господ по_бързо да роди та да се занимава с бебето и да ни остава поне малко на спокойствие!

Коментирай

Майка

преди 5 години

Да и даде Господ по_бързо да роди та да се занимава с бебето и да ни остава поне малко на спокойствие!

Коментирай

КОМЕНТАР КОМЕНТАРОВ

преди 5 години

ГОЛЯМО ПОЗЬОРСТВО,ГОЛЯМО НЕЩО! ТАКА БЕШЕ И С БЕРЕДИН. ПРОСТО ЖЕНАТА Е БОЛНА ЗА ВНИМАНИЕ. ПЛАЩА ДАНЪК ОБЩЕСТВЕНО МНЕНИЕ. А ОТДАВНА БИ ТРЯБВАЛО ДА Е НАДЖИВЯЛА ВСИЧКО ТОВА. ДА,АМА НЕ!

Коментирай

abv

преди 5 години

преди беше Бередин сега пък е Батинкова и сценария и един същ-само тя се е женила,само тя е имала сватби ..то хората какви мега сватби правят поне да бяха такива ,че да ги вре в на хората очите..мноооогооо елементарна жена,скучна,но жадна за внимание на всяка цена..не разбираш ли тъп крокодил ,че никой не се вълнува за тебе..никой не се чуди ..абе тая бередин роди ли ..кога ще ражда,кой е мъжа и и тн..тъпа,безинтересна,грозна женица..спри да се вреш в публичното пространство..грозилеш прост

Коментирай

до "майка"

преди 5 години

Да, бе - после ще ни занимават с лайната му, кърменето му, зъбите му, памперсите му и прочие. Ще обиколи тъпите предавания - "Култ", "Папараци" и разбира се - "На кайве". Няма отърване от това зло!

Коментирай

Mаг Тъмнина

преди 5 години

И с този господин ще се раздели. Толкова прибързан брак...пък след като роди ще е спокойна,че има дете и като вирне оня ми ти нос, като се помисли за неземна хубавица...ще търси цял живот идеалната половинка. Поне ще се роди още едно българче в крайна сметка. Безпроблемно раждане!

Коментирай

GL

преди 5 години

Да роди още 5 ако иска ..просто да не се вре там където е усмивана и гаврена и да досажда с присаствието си в публичното пространство-никому интересната крокодилка..живей,раждай ,развеждай се ..просто не ни занимавай бе мила...толкова ли е сложно??!!!очкваме от тоца крокодила сега и контракциите като започнат да ни обяснява в подробности как е било ..баси трътката си тоцо

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.