Мъжът на Ася Капчикова си я прибра

19 Ноември 2023, 09:00


Мъжът на Ася Капчикова, който я беше изгонил преди време при родителите й в Девин, си я е прибрал в София.

Наскоро бившата Мис Плеймейт е била забелязана да пазарува в столичен супермаркет заедно с половинката си, който е ресторантьор. С тях са били и трите им деца, твърдят източници на „Уикенд”.

Явно проблемите в семейството, каквито и да са били те, са разрешени поне за момента. Самата Ася твърди, че никога не е била разделена с мъжа си. Хора от Девин обаче шушукат, че е изкарала при майка си месеци наред, като нито децата, нито баща им са ходили там, за да я видят. Тримата наследници на Капчикова се родиха в рамките само на година и половина. Двамата близнаци проплакаха 2020-а, третият син – в края на 2021 г.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ДА
преди седмица
0
ТРЯБВА МУ СЛУГИНЯ И ЗА ТОВА Я Е ВЗЕЛ. ТЯ САМО ВКЪЩИ СЕДИ КАТО КАДЪНА. ИМА УЖАСЕН ЖИВОТ ДОРИ НА ПОЧИВКА НЕ ХОДИ. НА ПРОЦЕДУРИ Е САМО БЕЗПЛАТНО ДА ГИ РЕКЛАМИРА. КОСАТА И Е УЖАС И СЕ Е СЪСТАРИЛА С 10г. ТОЯ ИВАЙЛО ХРИСТОВ ДЪРТАТА ОТКАЧАЛКА Я СЪСИПА
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Cccx
преди седмица
0
Това ако е живот: да си зависим от нечие чуждо благоразположение, да те изхвърлят и прибират като животно. Не е за завиждане такъв “семеен живот”.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
........
преди седмица
0
Мъжът и има вид на татуиран рецидивист видимо не с благ характер.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени