Мъжът на Духовникова храни актьорите

1075
31 Март 2020, 11:02Личен готвач обгрижва част от актьорската ни гилдия, научи HotАrena. Съпругът на актрисата Теодора Духовникова–Стефан, от две седмици се е превърнал в най-важния човек за колегите й.


Съпругът на актрисата е затворил заведенията си за клиенти заради коронавируса. И разчита на доставки до дома.


За да не утежнява и без това затрудненото в момента финансово положение на повечето представители на гилдията, Стефан дори е намалил цените на ястията си и работи с безплатна доставка, пише „България днес”.


Той е собственик на няколко ресторанта в столицата, а кухните му в момента работят без особена печалба, за да са в полза на обществото и за да могат да издържат по-голяма част от персонала.


Духовников тези дни храни основно екипът на сериала „Откраднат живот”. Актьорите от поредицата все още работят по тазгодишния сезон на хитовата поредица. Съпругата му Теодора също изигра важна роля в поредицата по-миналия сезон на продукцията.


Тя обаче напусна докторската лента, за да се изяви в главната роля в поредицата „Дяволското гърло”.


Изморените звезди залагат главно на салати, супи и рибни ястия. Въпреки създалата се обстановка повечето мислят за фигурите си.


Особено внимателна е актрисата Марта Вачкова, която от години следи за теглото си. През последните години тя отслабна доста и в момента изглежда много добре.


Благодарение на диетата „Зоната”, Марта свали цели 17 килограма от теглото си преди две години. Тя успя да зариби и приятеля си Владо Пенев, който бързо олекна с 20 килограма. Ето защо Марта е доволна, че ресторантът на Духовникови работи и може да си поръчва от там.


„Добре, че те има!”, пише щастливата актриса.


Съпругът на Духовникова и красивата актриса често планират летните си почивки от пролетта, но тази година графикът им ще е по-различен. Теодора, чийто ангажименти в театъра са замразени, прави всичко, за да помага на съпруга си, а Стефан от своя страна се старае бизнесът му да не затъне.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени