Мъжът на Емилия фалира

https://hotarena.net/lubopitno/majat-na-emiliia-falira HotArena.net
Мъжът на Емилия фалира

Материалното положение на фолк певицата Емилия и съпругът й Жорж Башур никак не е цветущо. „Уикенд” научи, че бизнесменът вече не е милионер и има запор от банка ДСК на някои от фирмите си. Именно липсата на стабилни финанси е принудила блондинката от Гълъбово да тръгне по участия само 2 месеца след като стана майка на малката Жоржина, която се появи на бял свят на 10 февруари 2022 г.

 

Тогава много от почитателите на изпълнителката се запитаха защо толкова бърза да се върне по задимените клубове, като предполагаха, че е защото й липсва сцената, но причините се оказаха други.

Финансовите проблеми за Башур започнали още по време на пандемията от Ковид -19. Сириецът се е принудил да се раздели с голяма част от движимото си имущество, като така покрил част от разходите си. Бизнесът на Башур е съсредоточена в строителния сектор и търговията с недвижими имоти. Браншът пострада заради коронавируса, а с икономическата криза в момента хората кътат парите си и не харчат за жилища, чиито цени са нереално завишени. Много офиси пък останаха празни, след като фирмите преустроиха дейността си и минаха в режим на „хоум офис”.

Още в края на лятото мъжът на Емилия взел управленско решение да разпродаде голяма част от луксозните автомобили, които обслужват част от компаниите му. Преди пандемията служебните лимузини, които в по-добрите времена често са обслужвали и семейството на Башур, са наброявали почти дузина. Към момента са останали само 2-3, които се ползват от Башур и фолк певицата, която се нуждае от сигурен автомобил, за да ходи по участия. Хонорарът на изпълнителката за час пеене е 7000 лева. Проверка на вестника ни показа, че за февруари и март бившата на Коко Динев има 15 участия, което прави 105 000 лева чисти пари. Припомняме, че преди малко повече от година Емилия се раздели с „Пайнер” и вече не плаща никакъв процент от приходите си на музикална компания, защото се продуцира сама.

Семейство Башур се е лишило и от част от обслужващия си персонал, за да редуцира част от разходите си. Те са останали само с един шофьор и чистачка. Запазили са и прословутото „Бентли Бентайга”, което Жорж подари на съпругата си преди няколко години.

Доскоро Емилия влагаше изключително много пари в песните, клиповете и тоалетите си, които бяха само от най-скъпите марки. В последно време изпълнителката ходи по участия с по-скромно облекло и вече не снима скъпи клипове.

 

19 Коментара

..

преди 1 година

Фирмите са прехвърлени на Емилия и съдружника й.

Коментирай

Мъка

преди 1 година

Само с 1 шофьор и 1 чистачка... Мизерия. Това живот ли е!

Коментирай

Нуй

преди 1 година

Пука и на сливата, ако отънее още джоба на Башур, ще го смени с друг! Така са мурвите.

Коментирай

1

преди 1 година

тя вече сигурно почва да го сменя т.е да търси нов богаташ и от там да забременее

Коментирай

джингиби

преди 1 година

тоя арабляк е пълна смешка има публичен дом с които си докарва някой лев и рекет на бизнесмени с мутрите от Делта Гард а фирмите наистина ги е прехвърлил на тъпото Емче и сега и тя е в кюпа

Коментирай

Нати

преди 1 година

Простото Емче ще загази скоро, ще и остане само детето като спомен от тоя грозен мюсюлманин. Късмет няма и това си е, нито в живота, нито в любовта........язък и за красотата и ангелския глас. Ще се поти и мъчи бая до пенсия да вие по кръчмите, че три деца гледа.

Коментирай

Истината

преди 1 година

Жорж Башур е много далече от фалит, има си и лимузини и имоти и то никак не са лоши. Емилия пее от дете и това е нейното призвание, талант, дар от Бога и любов , Емилия ходи по участия защото това е работата и, професията и, живота и, и винаги това е правила. Емилия ходи по участия с кеф и желание защото обича работата си и не може да живее без нея. Тоалетите и хич не са скромни, нито клиповете евтини, но точно пък Емилия никога не е залагала на тоалети и клипове, а винаги водещото при нея е било гласа и, таланта и, песните и, музиката. Други са певиците, които се правят на модели и провят повече фотосесии на тоалети, от колкото песни. Пеещите певици, не им е нужно парадиране с дрехи а клипове, гласа им е водещото.

Коментирай

papa

преди 1 година

vie lud i li alouu! chiveka e frashkan s pari! vseki nein klip e ludi kinri! toaletite sa i skapi, ima si stilist, tq ne hodi na uchastie za pari a za kef!!!

Коментирай

koment

преди 1 година

Башур е християнин, мн прост Ганьо не е чул, че араби християни бол, иска ви се да е арабин, за да има за какво да се хванете, ама можете само да го хванете за ...бенлито хахха

Коментирай

Гост

преди 1 година

7000 хил за цяла вечер а не за 1 час да не е Селин Дион ама пък и бакшиш има и може и да надмине 7 :)

Коментирай

стояна

преди 1 година

много прости са и двамата каква певица и какъв бизнесмен е тоя грозофил питайте го какъв му е бизнеса Занимава се с престъпна дейност тоя мухъл но го покриват от прокуратурата и полицията където плаща сериозни подкупи да не го закачат

Коментирай

бубето

преди 1 година

Какъв християнин е като е от кюрдистан там християни няма на гроба на сина му има полумесец

Коментирай

лина

преди 1 година

То пък една слива вмирисана на циганско

Коментирай

#

преди 1 година

Истина е аз съм им съсед в Драгалевци крайно противни хора

Коментирай

Цццц

преди 1 година

Винаги ще ми бъде необяснима и крайно гнусна и противна хорската злоба и мърсотия. Мръсни душички. Дребни душички. Дали изобщо познавате тези хора, Емилия и Жорж? Дали въобще някога сте се разминали и по улицата с тях? Какво лошо са ви направили? Лично и персонално на вас? Как е възможно да изпитвате такава злоба и омраза към непознати хора, които никога нищо не са ви сторили? Това е тъжно и жалко и адски гнусно и отвратително.

Коментирай

Варо

преди 1 година

Статия , че някакъв човек е фалирал… е и?! И да е фалирал к’во от това? Човешко е, случва се. В бизнеса е така. Може да просперираш, може и да фалираш. А може и дългогодишно да си просперирал и после да фалираш. Случват се такива неща вс Божи ден, в цял свят. Нищо ново, нищо изключително. Защо дори трябва да се пише цяла статия , че някакъв човек фалирал?!? Аааааа сетих се, за да може злобарите и гадовете да се радват на чуждото нещастие и неуспех. Е Ок… хайде радвайте се, дано тази новина ви направи по- щастливи, по- богати, по- успешни….

Коментирай

вела пеева

преди 1 година

тоя ми прилича на катил излязъл от затвора

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

И този ''бизнесмен''като кифладжията на другата чалгарка.Пращат жените си да им изкарват пари като се кълчотата по нощите да забавляват пияндурници по чалгарниците.

Коментирай

Гост

преди 1 година

Не ги мислите..... Добре са и двамата! :)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.