Мъжът на синоптичката на Нова ТВ БРУТАЛНО убит! (Подробности)

4370
14 Януари 2021, 18:00


Екипът на прогноза на времето по Нова телевизия става все по-голям и по-красив. От няколко седмици насам дали ще вали, съобщава новата синоптичка Лора Георгиева, чийто живот е достоен за сериал с криминален привкус.

 

Лора се прочу в медийното пространство още преди 10 години, когато водеше дамско предаване заедно с гимнастичката Симона  Пейчева. Името й обаче бе по всички вестници през трагичната за нея 2014 г., когато нейният съпруг - бизнесменът милионер Борислав Манджуков, бе брутално разстрелян.

 

Той бе убит с два куршума пред общия им дом с Лора в столицата и остави нея и невръстната им дъщеричка Мишел да се справят с живота сами.

 

В криминалните хроники Манджуков остава известен като варненски бизнесмен и собственик на чейнджбюра, верига ресторанти, дискотеки и заведения. Приживе имаше рекордно много досъдебни производства и висящи дела. Беше заловен като част от организирана престъпна група, занимаваща се с нелегален трафик на цигари от над 22 милиона къса през 2011 г., с което е ощетил държавния бюджет с над 8 милиона лева, съобщиха тогава разследващите, пише „Ретро“.

 

След смъртта му Лора и детето им се прибраха да живеят в родния й Казанлък, откъдето тръгва и нейният път към славата, окичвайки се с титлата на един от най-старите конкурси за красота в България „Царица роза“. Говореше се, че вдовицата и детето на бизнесмена са наследили дълговете му, но опечалената Лора така и не се престраши да говори.

 

Три години по-късно тя захвърли траура и мина под венчилото повторно, вричайки се във вечна вярност отново на богаташ. Вторият й мъж - Деан, е крупен бизнесмен, притежател на няколко дискотеки и строителен бизнес Бургас. Двамата станали двойка само две години след смъртта на Боби, когато се заговори, че овдовяпата Лора мизерства. С Деан все още нямат общи наследници, а красавицата не е коментирала какво я е провокирало да възобнови телевизионната си кариера след дългогодишна пауза.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
горан благоев братовчед
преди 4 дни
0
в мутренската телевизия - мутреси, нищо ново. Работил съм с шефките на въпросната смешна медиа - две комунистически тетки със силно изявена любов към капитализма, които обаче не могат да се разделят с любимата си шуробаджанащина от "онова време". ЖАЛ МИ Е за българските журналисти, които няма къде да правят журналистика, защото всичко е окупирано от малоумни кариеристи, които биха продали и майка си, за да са на хранилка някъде
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 4 дни
0
Борислав Манджуков не е имал брак с Лора.Каква вдовица,какви 5 лева.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Оли
преди 4 дни
-8
Ами тя пак такъв си взела, добре, че има останали баламурници да прибират майки с деца
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 4 дни
-1
Те се навират между шамарите и после се чудят, защо стават вдовици. Защо не се оженят за накое нормално момче с образование, добра работа и стабилна заплата от 1500 лв и с къща останала от дядо и баба му, а само се слагат ма богаташчета с подозрителен бизнес. На това последното как му се викало като правиш нещо пикантно за пари? Не, нямам предвид да продаваш чили в мексикански ресторант!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени