Мъжът на Теодора Духовникова помага на нуждаещи се (Стефан храни бедните)

2217
27 Януари 2021, 15:00


Насред пандемията мъжът на Теодора Духовникова храни нуждаещи се хора всеки уикенд на столичната улица Вишнева в Лозенец, видя HotArena.


Заедно с други доброволци Стефан, който държи няколко ресторанта в София, дарява сто топли обяда от супа, основно ястие и сгряваща напитка. Инициативата, която започна от декември миналата година и ще продължи до пролетта, набира все по-голяма популярност и в събота и неделя се извива опашка, дълга над 100 метра. За това съобщи и самата Теодора в профила си във Фейсбук.


"Покрай цялата тази пандемия, безработицата стана все повече. И гладът стана в повече. И въпреки това винаги се намират добри хора. Обичам те, Стефане, за това, че застана зад тази кауза и помагате с каквото можете. Защото знам колко ви е трудно, защото почти цяла година не работите (ресторантите) или работите едва, и въпреки всичко не изхленчи, не затвори, не съкрати никого. Карате я на мускули и на някакво ваше вътрешноведомствено доверие. Не получихте помощ от държавата, но някак намирате сили да дадете помощ на други". 


Мъжът на актрисата държи и кръчмата до Сатиричния театър, в която често обичаха да ходят много от колегите й. Затворил заведенията си заради коронавируса, а сега прави само доставки до дома. За да не утежнява и без това затрудненото финансово положение на колегите на жена си, Стефан е намалил цените на ястията и работи с безплатна доставка, така че кухните на заведенията му работят без особена печалба. Теодора не крие, че съпругът й е изпратен от съдбата и дели мъжете в живота си на преди и след Стефан. Срещат се на плажа като и за двамата е любов от пръв поглед, пише Галерия.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Не религиозен
преди 9 месеца
0
Стефан просто изпълнява заръката на Христос: " Защото огладнях и Ме нахранихте; ожаднях и Ме напоихте; странник бях и Ме прибрахте; гол бях и Ме облякохте; болен бях и Ме посетихте; в тъмница бях и Ме споходихте. Истина ви казвам: Понеже сте направили това на един от тия най-скромни Мои братя, на Мене сте го направили." ( Еванг. Матей 25:35) Благословен Стефан в Името Господнo !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени