Мъка: Хисарския поп хвана патериците, набира средства за операция

599
01 Май 2021, 12:00


С патерици много бавно се придвижва емблематичния певец Хисарския поп.  Димитър Андонов, както е истинското име на певеца от края на миналия век има сериозни здравословни проблеми, научи HotArena.

"Коленете ме предадоха. Болките са от много години. Но вече стана нетърпимо и не мога да ходя сам. Затова съм с патерици. Наскоро бях да снимам клипове към новите си песни и беше страшна мъка, едва се движа. Много ми е трудно. Хората трябваше да ми подпират. Голям зор е това", изповядва пред „България Днес“ 79-годишният изпълнител на „Дай си сърцето“. Той  признава, че скоро ще има участие и не знае как ще успее да издържи, но ще даде всичко от себе си.

Лъч надежда му дават скорошни прегледи в столична болница, където успява да си запише час за операция на коленете, но едва за октомври. „Операцията на двете ми колена ще струва 8000 лв. по 4000 за всяко“.  Легендарният певец признава, че не разполага с толкова средство за това и разкрива банкова сметка и призовава хората да помогнат, за да може отново да ходи нормално . Всеки, който има желание може да подкрепи певеца:

ЦКБ АД клон Карлово

BAN: BG30CECB9790 1077 90006 00

Димитър Георгиев Андонов
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени