Македонец ще извисява Мадона

276
10 Май 2021, 12:00


Специална брошка за духовно извисяване дарява дизайнер на Мадона, узна HotArena.


Македонецът Сърджан Кръстевски, който твори в България, изобретява аксесоара пеперуда-монарх, която подарява на кралицата на поп музиката. Предложението за подаръка е отправено в социалната мрежа под публикация на певицата. "Искам да ви дам тази брошка-пеперуда, ръчно направена от мен, като подарък. Това е пеперуда монарх, знаете значението й", посочва дизайнерът. 


Този вид пеперуди са единствените в света насекоми, които ежегодно мигрират и преодоляват огромни разстояния и цели континенти. Пътешествието на пеперудата през живота е перфектна метафора за духовно пътешествие, пълно с раждане, живот, смърт и трансформация, обясняват запознати. 


Според вярванията, пеперудите монарх представляват духовната еволюция и космическата връзка през минали животи, пътеводната светлина, която насочва човека към най-висшата духовна истина. 


Мадона е известна с увлечението си по Кабала и окултните символи, които вкарва дори в клиповете си. Наскоро тя отбеляза Суперлуната, като сподели, че явлението я кара да се чувства някак особено. Певицата все още не е отговорила на предложението за подарък, пише България днес. А аксесоарите на твореца от Македония се превръщат в хит сред родните випове. С брошка се закичи и близката приятелка на дизайнера - актрисата Милица Гладнишка. Той прави и костюма на булката-рокер в "Маскираният певец". Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени