Максим Генчев се премести при тъщата, дава награда за изгубено куче

31 Декември 2020, 13:23


Максим Генчев заживя със съпругата си в дома на нейните родители заради пандемията от коронавирус. Имотът се намира град Елин Пелин, пише Телеграф.

Това се потвърди от снимки на твореца споделени в социалната мрежа Фейсбук. От кадрите става ясно, че непосредствено преди коледните празници семейството е изгубило домашния си любимец - ловджийско гонче Милко. В интернет Максим призовава жителите на градчето, да се оглеждат – подчертавайки, че кучето не е агресивно, а  напротив. Заради възрастта си е глухо и се придвижва трудно.

„Изгубен в Елин Пелин. Стар, глух, кротък, бавен. Който го види да ми се обади! Моля!!!“, пише режисьорът в социалните мрежи.

Заради наложената по-рано изолацията той избяга от динамичния животът и се премести далеч от столицата. Градчето е близо, освен това е чудесно място за разходки, тъй като в близост има река и гориста местност.

Според запознати част от локацията Генчев ще използва за снимките на филма „Ботев“.

Максо, както го наричат в гилдията продължава да събира средства за продукцията. „Събирам по 10 000 лева и снимам. После пак  и после спираме. Хората не си пазят парите, те просто ги нямат. Дърпат се защото в тези времена искат, а  и трябва първо да дадат на болниците и нуждаещите“ се коментира по-рано пред „Телеграф“ режисьорът. Очаква се премиерата на филма да е в края на 2021 година.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени