Максим Генчев скочи на Вергов: Няма да остане в историята на киното! (Режисьорът бесен заради гаврата с Плачков)

30 Октомври 2019, 12:00


"Юлиан Вергов няма да остане в историята на българското кино", категорично заяви Максим Генчев, узна HotArena.


Повод за нападките стана драмата, назряла между Веселин Плачков и Юлиан Вергов, на която Мариана Попова даде сериозна гласност. Сагата се разпали, след като в "Маскираният певец" Вергов обяви, че само Мариана би определила Плачков като "великолепен актьор". 


Тънкото чувство за хумор на звездата от Народния театър не бе оценено нито от Максим Генчев, нито от жената на Плачков. Режисьорът изригна под статус на певицата във Фейсбук, която се опита да защити мъжа си. 


"Всеки, който оскърбява Весо, оскърбява лично мен. Доколкото разбирам, Юли Вергов ме е обидил. Кой е Вергов? Едно сервитьорче, бъхтало в САЩ и научило английски език на няколко диалекта. Без актьорско образование достига сцената на Народния театър. Типично лице в епохата на дилетантското проспериране" - гневно пише Генчев.


Той е категоричен, че Веселин Плачков трябва да бъде ценен, защитаван и почитан заради превъплъщението му в ролята на Васил Левски, а Вергов си е направил евтина реклама на негов гръб. "Трябва да пазим този актьор. Васил Михайлов с ролята си на Капитан Петко войвода стана символ на нещо много зряло за българина. Никой не го напада", заяви Генчев пред България днес. 


"Аз към Юлиан съм настроен с насмешка. Това е едно добро момче с хубава визия, с добри актьорски качества, който няма да остане в историята на българското кино така, както Весо Плачков ще остане.", категоричен е Генчев. По думите му Вергов е просто един наемник, който си върши работата там, където му плащат, и после си отива. 


Генчев заяви, че на Юлиан му липсва гражданска позиция и уважение към другите. Вергов коментира само, че това е било просто една шега от негова страна в стилистиката на предаването и не желае да дискутира повече. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мари
преди 3 години
0
Хайде стига сте ни занимавали с тъпите и некадърни български артисти. Те са известни с нещо друго
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени