Малък Тошко на 50: Живея си живота! Не съм искал нищо, а съм получавал много!

2208
19 Май 2021, 10:00


"Живея си живота. Никога не съм искал нищо конкретно, така ми се е стекъл животът, че съм получавал много неща. И това ме прави щастлив. Какво друго да кажа? Добре съм, здрав съм."

Така внукът на Тодор Живков - Тодор Славков, определя първите 50 години, които навърши на вчерашния ден. Над 300 приятели писали в нета честитки на малък Тошко, а не по-малко са му честити ли и лично празника.

"Най се радвам на дъщеря ми Кати, на близките ми, които никога не ме забравят", казва Славков.

Той не смята да вдига огромен купон предвид противоепидемичните мерки, които все още важат в страната. "Никога не съм се вълнувал от бъдещето си. Какво да питам Ванга? Баща ми е шеф на телевизията - Иван Славков, майка ми е министър на културата - Людмила Живкова, какво да питам Ванга? Всичко наред ли е с мен? Наред е", смее се малък Тошко.

Той признава че майка му и пророчицата си имали силна връзка и дълго с обсъждали теми от които той не разбирал нищо. Но съвсем категорично заявява, че майка му Людмила Живкова не е имала някакви свръх способности, за което се пише и говори къде ли не. За него тя си е била обичана майка, но не и странстващата в бъдеще и минало или пък лечителка, писа „България Днес“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени