Малката Виктория от „Ергенът” се срамува, че е от Перник

17 Април 2022, 18:00


Виктория Тасева от „Ергенът” крие, че е родена в Перник. 20-годишната студентка твърди, че е от София, защото се срамува от родния си град.

„Вики е на 20 години и следва уеб дизайн. Родена е в София, но във вените й тече украинска кръв. Участва в „Ергенът“, за да изживее силни емоции и да открие любовта. Признава, че най-големите оръжия, с които привлича мъжете, са усмивката и скромността й и смята да използва именно тях, за да си проправи път към сърцето на Виктор” – пише във визитката на амбициозната дама.

„Уикенд” обаче научи, че само до преди 2-3 години Вики се е представяла като родена в Перник. 2-метровата риалити героиня е участвала в няколко конкурса за красота, където е обявявана също като перничанка. Тасева решила да се представа като столичанка, след като станала студентка и започнала да живее в София.

„Явно се срамува от града си. В това шоу всеки лъже за нещо – няколко от девойките за годините си, тази - къде е родена, кой знае още какво ще излезе до края на шоуто... Като нищо някоя от по-грубоватите участнички ще се окаже мъж със сменен пол” – смеят се фенове на предаването.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди месец
0
Фамилията и е Тасева така,че във вените и тече и българска кръв,не само украинска.Изкараха си 2 месеца пионерски лагер в Турция с Миа Косара като две храстчета.Влече ги и двете''славата''но нямат никакъв диапазон на речник,знания,умения,комуникация или поне не ги показаха.Не са за риалити формати.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди месец
0
извинявам се името на второто храстче било Ния-Косара.
Ива
преди месец
0
Толкова е тъпа, задръстена до няма и къде не може даобели и една дума само гледа небето и се хиле като не нормална добре че я изритаха.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени