Манчев: МЕГЗ си свали маската в Черешката

https://hotarena.net/laifstail/manchev-megz-si-svali-maskata-v-chereshkata HotArena.net
Манчев: МЕГЗ си свали маската в Черешката
Шеф Манчев похвали МЕГЗ, която беше четвъртият домакин в “Черешката на тортата”, че най-после е свалила всички маски и се е показала на хората без превземки.

Каканашева, която ни се показа в съвсем нова светлина - посрещна гостите си в родния си дом в град Раковски и заложи на традиционна българска вечеря и народна музика с гайда. Дизайнерката не беше хаотична и истерична и не се вързваше на забележки. Нямаше суетене или изнервяне. Тя и семейството ѝ спокойно приготвиха вечеря за 85 души. Дори успяха да я раздадат в манастир и свършиха час по-рано. И въпреки че другите участници ѝ дадоха 10 точки, постъпката ѝ никак не се понрави на Къци. Само той ѝ даде 8 точки и каза, че всичко му изглежда нагласено. Изумително за чепатия ѝ характер, обаче, Мегз не отвърна на Къци. Тя сподели, че малко ѝ е домъчняло, но че нейното мнение е друго. “Според мен за доброто трябва да се говори. Аз така съм възпитана - прадядо ми беше свещеник. Той ни учеше, че за да има обем, доброто трябва да се показва и да обединява. А и на мен цял живот са ми давали. Така смятам, че е редно сега да правя и аз”.

В социалните ѝ мрежи последователите на Мегз я подкрепиха. В други форуми пък дизайнерката получи критика за решението си да дари храната. Самата Мегз, която често отговаря на коментарите под постовете си написа на един критичен потребител: “аз съм на друго мнение. Според мен - това трябва да се излъчва и това да ни се показва в медиите - дори постоянно, докато не стане новото модно. Само у нас е по-срамно по телевизията да правиш добро, отколкото да се събличаш гол! Когато си популярен имаш огромна трибуна, всеки те чува, защо да не я използваш, за да обединяваш хората в добро”. 
 

52 Коментара

Даниела

преди 4 години

Мегз влезе в Тв средите на 20. Сега е на 29. Нормално е всяка зелена тиква един ден озрява

Коментирай

3333

преди 4 години

Беше се обрала. Малко с мъжа и се лигавеше, но беле видно, че промяната е голяма

Коментирай

Лия

преди 4 години

Напротив , нищо не е свалила , а цирка е по-голям . Пошлост и фалшива показност и кой и в какво убеждава не знам , след като се вижда , че е толкова фалшива. Колко пъти помага извън предаването , носи ли храна на 80 човека чу бяха , всяка седмица , като е голяма бизнес дама , познава ли децата които показа , знае ли имената им . Много ме съмнява. И за благотворителноста в църквата се казва , “когато дава дясната ръка , лявата не трябва да знае “ . Нека хората да казват за доброто което прави човек , не сам да се изтъква . Грозно , грозно , направо дъното на дъното.

Коментирай

Някой

преди 4 години

Но на Манчев му личеше, че има респект към нея. Само на нея каза г-жо Каканашева. На другите момиче, момче ... Но и коментарите му бяха много правилни. Сега я харесвам много повече, защо и трябваше да се превзема преди. То не бяха скъпи жилища, екзотични храни. Сега се е смирила

Коментирай

Жана

преди 4 години

Ееее прекалявате все с нещо ви пречи. Миглена всяка седмица прави кампания за активното добро. Как може да кажете, че е лицемерна. И лицемерна да е - евала и вече година лицемерие добре се справя. Що и другите не станат едни лицемери

Коментирай

Саша

преди 4 години

Въпросната жена нищо не приготви-сготви , а само говореше , говореше . Наду главите на хората с такова празнословие . А за външния и вид , ако я видиш в тъмно на улицата може да ти изкара акъла, грозна та грозна , ама хайде , човек не избира външния си вид, сма избира какъв човек да е !

Коментирай

И на мен Миглена

преди 4 години

Ми хареса. Тя обединява доста хора чрез инициативите си. Така доброто става повече. Хора, важно е да се прави добро. Колкото повече толкова по-добре. Не бъдете дребнави

Коментирай

До Жана

преди 4 години

Къде е отчетноста на това “ активно добро “ разписки на хората които са пратили пари за вещите , кое за колко е продадено и преводите за благотворителните каузи ?

Коментирай

Как ще я харесате??

преди 4 години

Уау изумен съм от комплексарщината на някои хора. Преди я обвиняваха, че само си прави ПР на дрехите. Сега че доброто било ПР. Какво трябва да направи, за да ви се хареса???

Коментирай

Ева

преди 4 години

Да прави си пиар , да спре да се натрапва и да си живее живота, няма как да се хареса , насила хубост не става . Хората не са глупави и или им влизаш в сърцата или ставаш за смях като нея !!!!!!!

Коментирай

България

преди 4 години

Мегз е от хората, които винаги използват популярността си каквото и да правят. За нея тя е актив, от които печели доста. Знаейки как преди всичко в социалните ѝ мрежи беше купи си това, купи си онова. Аз лично и вярвам защото днес профилът и е съвсем друг. Говори по важни теми, организира каузи. Тя е споделила “това от което изкарва пари” с активности, от които не изкарва пари. Това си е доста хора. Коя друга толкова популярна личност го прави ? Всички ако не получат хонорар не си вдигат пръста ...

Коментирай

Stiga

преди 4 години

I kakvo kato be sgotvi sama... da ne bi da izlyga Che sama go pravi?? Iskrena e i dobrotata i lichi

Коментирай

Хей хей

преди 4 години

Миглена ви изкарва от зоната ви на комфорт и това ви дразни. Тя е истинска и с добрите и лошите си страни. А вие сте страхливи и лицемерни и това в нея ви побърква. Затова каквото и да направи тази жена винаги ще бъде обсъждана

Коментирай

Петя Рибарова

преди 4 години

Аз бях избрана за активно добро. Нещата пристигнаха с дълго писмо за силата на добрината. Купих просто защото пресата беше нова, а струваше 12лв и ми трябваше. И като я получих чак ми стана празнично. Някакси повярвах че има смисъл да се дава

Коментирай

До България

преди 4 години

Как ще се пишеш със името на родината ни със толкова елементарен коментар ? Толкова много хора правят благотворителност и това че не показно като циркаджийката , го прави истинско и смислено ! Даряват с хиляди пъти по-големи суми и никой не искат да се парадира с това , а го правят за собствено удовлетворение , че са помогнали !!! Хайде стига фалшива показност !!! Престанете !!!

Коментирай

България

преди 4 години

За мен Миглена се опитва да обединява хората и да създава обем. Тя сама каза, че дядо и е бил свещеник. Явно е възпитана да говори за това. Какво лошо има в това? Вижте профилът ѝ. Аз не виждам изтъкване - нито на нея, нито на бизнеса ѝ. Значи хора, които само се снимат от луксозни дестинации не са показни. Голото не е показно. Скъпите подаръци не са показни. Но доброта да покажеш е тва е висш грях у нас. Който както иска да го прави - само да прави. А Миглена докато се опитва да обединява хората около добри каузи винаги ще има симпатиите ми!

Коментирай

Друго измерение

преди 4 години

Миглена трудно може да я разберете. Каквото щете говорете, но за мен е гениална. Тя накара стотици хора да даряват защото им е изгодно! Тя направи благотворителен -бизнес модел - в който си купуваш щото ти е изгодно и стотици мацки се бият да дарят в кампаниите и всяка седмица. Това само да направи за цял живот стига - защото е велико! Не може да я разберете - просто не сте и на нивото. Вие сте за нещо по традиционно - скъпа дрешка , екскурзиика, жълти статиики

Коментирай

Иван

преди 4 години

В Щатите това е начин на живот. Всеки дава и го прави публично, за да даде добър пример. Дори най-големият им празник е “денят на благодарността”. Хората са научени да дават. Тук у нас има бая вода да се изтече докато хората преминат към този начин на мислене

Коментирай

Ради

преди 4 години

Ще и повярвам ако излезе и дари публично за някаква благотворителна кауза парите които взе от застраховката за уж изчезналата и кола! Да не забравяме, че беше осъдена и има да чисти имидж! И преди и сега държанието и е продиктувано от съзнателен интерес!

Коментирай

Z

преди 4 години

Каканашева трябва да я ползват за отбрана! Инфилтрира се и погубва бавно и мъчително врага с любов и показност... :D Купи сиренето от пазара и после каза, че дедо й го бил праел хахахаха, после, в инстаграм се снимала с целия колектив на стола дето готви :))))))

Коментирай

Марти

преди 4 години

Миглена, благотворителност не се прави с камери навряни в лицата на нуждаещите, за да може поне да им запазиш достойнството. Много евтин PR си направи. Аз и моите приятели ежедневно се включваме в благотворителни инициативи, но по никакъв начин не целим да имаме някакви лични облаги от това, било то и да ни видят по телевизията. И още нещо ще ти кажа.. хората не се променят. Никога през живота си не ми е хрумвало да разглобя собствената си кола и да я обявя за открадната, за да си спестя някой лев. Такъв човек за мен си остава един измамник и нищо повече. Колкото до името "дизайнер" то се носи от достойни хора, които влагат душата и сърцето си в работата си. Не копират чужди модели, сами измислят моделите си и продават дрехи с качествена изработка, а не евтини парцали, които се разпадат при първото носене. А сродната душа, гледам си я намерила. Лика прилика сте си.

Коментирай

Ива

преди 4 години

Това момиче не е адекватно, ако имаш желание да помогнеш го правиш, но без показност! Как така избра ден с много камери, защо не го е направила в един най-обикновен ден?

Коментирай

Надя

преди 4 години

По изкуствена показност скоро не бяхме гледали по телевизията. Първо, тя нищо не сготви. Царевичната питка, която забърка не е тази, която поднесе на гостите си. Всеки човек с елементарни познания в месенето, знае как изглежда царевичен хляб. С цялото ми уважение към шеф Манчев, бих го попитала защо си затвори очите и не направи коментар относно вечерята. Чисто и просто Мегз излъга гостите си. Предложи им вечеря, сготвена от друг.

Коментирай

Verka

преди 4 години

Масова PR-ска "благотворителност" отново обхваща родните звезди и скоро след това масово забравят за нея.Позната история,за трупане на точки и лъсване на имиджа.Когато не си читав по душа,бързо лъсва истинската същност ,ако не е лъснала още преди това.

Коментирай

Marian

преди 4 години

Жената която прави застрахователни и данъчни измами сега раздава храна на бедни. Ще повърна!!!... и с тая Бяла риза тя всъщност нищо не направи. Как може да и позволявате да използва предаването толкова лицемерно да си изчиства името

Коментирай

Мартин

преди 4 години

Миглена, благотворителност не се прави с камери навряни в лицата на нуждаещите, за да може поне да им запазиш достойнството. Много евтин PR си направи. Аз и моите приятели ежедневно се включваме в благотворителни инициативи, но по никакъв начин не целим да имаме някакви лични облаги от това, било то и да ни видят по телевизията. И още нещо ще ти кажа.. хората не се променят. Никога през живота си не ми е хрумвало да разглобя собствената си кола и да я обявя за открадната, за да си спестя някой лев. Такъв човек за мен си остава един измамник и нищо повече. Колкото до името "дизайнер" то се носи от достойни хора, които влагат душата и сърцето си в работата си. Не копират чужди модели, сами измислят моделите си и продават дрехи с качествена изработка, а не евтини парцали, които се разпадат при първото носене. А сродната душа, гледам си я намерила. Лика прилика сте си.

Коментирай

Галина

преди 4 години

Толкова сте злобни?? Първо Миглена не е правила застрахователна измама, нито е взела пари, нито тя е обявила колата. Ако не знаете обявил я е шофьорът ѝ, който и е братовчед. Миглена не е участвала в нищо с организацията за колата. Но колата е нейна и затова тя излезе и достойно прие грешката, за която всички я обвиняваха. Спрете с тази кола - според вас тя цял живот за нея трябва да се оправдава така ли?

Коментирай

Галина до Мартин

преди 4 години

Миглена сама лаза че мъжът и се е скарал с шефът на лизинговата къща и са взели да ди мерят пишките и там им е била грешката. После си я плати скъпо и прескъпо и дори колата не остана при нея. Стига вече тя плати за глупостта и егото ди. Не може ли точно тази грешка да я е накарала да се осъзнае??? Лицемерие и ПР е 1,2 пъти. Тя ХО прави вече 8-9 месеца .. вземете да и простите най-после

Коментирай

Rakovski

преди 4 години

Bravo Megi S teb sme

Коментирай

Ок

преди 4 години

Драги защитници, Мигленче, има издадена присъда, проверете!

Коментирай

Оккккк

преди 4 години

На Миглена присъдата е условна - за подбудителство. Че под нейно влияние Рончев и шофьорът ѝ са разглобили една кола. Миглена сама се признава за виновна и според съда изплаща 200 хиляди в хода на делото на собствениците на колата. А те в замяна оттеглят обвинението си. Така Рончев излиза на свобода. Това е според делото. А според думите на Миглена - ако може да ѝ се вярва тя и преди това е била платила още 200 хиляди за тази кола и днес след 400 хиляди колата пак не е нейна. На мен ми звучи като найвница и доста лекомислена - не като престъпница. Но и престъпница да е - някой от вас някога пушил ли е трева? Това е незаконно и вие също трябва да имате присъди? Има много хора с издадени присъди и много, които са били за присъди, но нямат защото такава ни е системата. Ама са малко онези, които са си понесли вината и са решили да променят живота си. Аз нямам нищо против всички с присъди да вършат добро. Така ще изкупят лошата си карма. Хайде нека вземат пример от Миглена

Коментирай

Kos

преди 4 години

Hahaha tva s trevata e qko. Ne se bqh zamislql. Poznavam dosta, koito sa za prisyda hahaha

Коментирай

Манчев

преди 4 години

Манчев е супер! Много добре анализира Мегз. Той познава хората по поведението им на маса и в кухнята

Коментирай

Хайдут

преди 4 години

Миглена винаги ми е допадала заради амбицията и борбеността си. Но НОВАТА Миглена я харесвам истински защото започна да използва тези качества за цели, различни от личните ѝ приходи. Браво Мигленче

Коментирай

555

преди 4 години

Това тъпо,грозно,фъфлещо и безкрайно нагло недоразумение влезе в телевизията именно с абсурдността си,както навремето тризначките.Такова чучел.о,при това не спира да ръси глупости,не се намира всеки ден - циркът е пълен.Но с нахалството си тази доказана престъпничк.а вече наистина прекали.Колкото е гроз.на в суратя,толкова и отвътре.Отвра.т!

Коментирай

До 555

преди 4 години

Абе не влезе точно така в телевизията. Влезе преди 7 - 8 години с Къртицата където за мен беше млада, борбена и амбициозна. Там беше Миглена. Послед доста хитро стана Мегз с цел популяризиране на бранда си. А сега осъзна, че само парите и славата и успехите не носят щастие. И си стана пак точно онази Миглена от Къртицата, която на всеки помагаше.

Коментирай

Heit

преди 4 години

Horaaaaaaaaaaa zashto se govori samo za neq? Sprete de. Ako ne vi haresva podminete.

Коментирай

ммм

преди 4 години

Дало си вярваш на глупостите??? Тая е измамничка и крадла и нищо не може да промени тоя факт. Иди се обяснявай в съда колко е невинна. А предавания, в които се появява този бобър аз не гледам.

Коментирай

Георгиева

преди 4 години

Миглена събираше техника за едно деца в инстаграма си. Пратих им таблет. После тя ми писа и ми разказа реакцията им. Вярвате ли ми, че от тогава всеки ден се старая да подаря нещо ненужно за мен на някого. И се чувствам неописуемо. Сега сигурно ще ме помислите за луда, но често имах болки във врата. Не можех да спя. Всичко изчезна. Имам чувството, че Мегз ми донесе късмет. И ме зарази с желание да давам. Пуснах и аз три сторита в инстаграм. Аз нямам нейната аудитория де. Ама едни съседки ги видяха и се събрахме и занесохме на една стара жена малко продукти. Сега другата седмица пак ще ходим. И като се замисля това стана от сторитата на Мегз. Доброто е заразно и в този смисъл е хубаво да се показва.

Коментирай

До Георгиева Аника 7мо

преди 4 години

Лелеее и при нас стана така. Ние писахме на активно добро и спечелихме сет с козметика. За 12лв 10тина неща. С най-добрата ми приятелка решихме да ги дадем на едно момиче в нашето училище. И разказахме за това на другите хора в класа. Всеки се трогна и всички събрахме малки нещица и ги подарихме на няколко по бедни момичета в училище. Сега ще правим базар като кампанията ма мегз и всеки събира вещи. Със събраните пари ще платим куверта и ще купим обувки, час за грим и коса на една съученичка за бала, защото няма възможност.

Коментирай

111

преди 4 години

Истината е че в нея има една селска дразнеща амбициозност натрапчива и каквото и да захване, няма стил, няма класа, то е едно натрапване, едно натягане, една превъзбуденост, едно усещане че не си пие хапчетата, всяко интервю е реване,една истерия, еми вповече идвят тия напъни, , еми селска пръчка е просто. Къде къде има и по умни и по красиви и по успели и по елегантни, не се навират така натрапчиво и евтино. Едно дребно дърдорещо напънато ревящо обясняващо се нонстоп, ай мерси.

Коментирай

Boo

преди 4 години

Тази жена е една лисица, мноооооооооого хитра и коварна личност, която ще направи всичко за пари и само да се говори за нея . Опитва се да играе по тънката струнка на хората с разни китайски боклуци. Всичко ще направи само да е известна и да не работи истинска работа.

Коментирай

Boo

преди 4 години

Тази жена е една лисица, мноооооооооого хитра и коварна личност, която ще направи всичко за пари и само да се говори за нея . Опитва се да играе по тънката струнка на хората с разни китайски боклуци. Всичко ще направи само да е известна и да не работи истинска работа.

Коментирай

Boo

преди 4 години

Тази жена е една лисица, мноооооооооого хитра и коварна личност, която ще направи всичко за пари и само да се говори за нея . Опитва се да играе по тънката струнка на хората с разни китайски боклуци. Всичко ще направи само да е известна и да не работи истинска работа.

Коментирай

Саня

преди 4 години

Нека като е толкова загрижена , да показва как раздава храна на 80 човека всяка седмица , или поне веднъж в месеца.чакам много снимки и видео от новото и амплоа !

Коментирай

О да

преди 4 години

Мегз , тъй като наистина обичал да се снимаш , чакаме документирано , как се грижиш за хората и готвиш . Тези хора се хранят и като не снимате предаване , нали ! Чакам да разказваш ежеседмично какво ди приготвила за тях !

Коментирай

До Георгиева и Аника

преди 4 години

Нали е богата уж и уж има успешен бизнес , защо събира , да се бръкне в джоба и да даде ! Или всичко е пълен цирк!

Коментирай

Дайте ѝ време

преди 4 години

Хора Миглена е на 29. Когато показваше нон стоп емоциите си беше на 22-25. Каква класа и обраност сте очаквали от 1 млад човек. Сега тези неща все повече се усещат у нея въпреки, че още има път да върви. Но има добро сърце и е идеина и работлива. За млад човек това стига.

Коментирай

Do Дайте ѝ време

преди 4 години

Евала най добрия коментар

Коментирай

Оля

преди 4 години

Като си прост е за цял живот

Коментирай

hhhhhhhh

преди 4 години

Аз, пък, нещо не мога да й и ВИ повярвам. Нищо добро не виждам в нея - не виждам и нещо добро да излиза от нея. Всеки има своя истина... Само едно моля - нека да храни бедни и богати колкото иска, но когато я поканят в КУЛИНАРНО ПРЕДАВАНЕ, да готви и да посрещне гостите с усмивка и добро настроение - не да ги разнася из махалите и да им показва, че храни бай Мангал, който е направил 10 деца. За всичко има място и време - И ТОЗИ ПЪТ не улучи.

Коментирай

БАЙ УЙ!

преди 4 години

МЕГЪЗ Е ДЪРТА МОШЕННИЧКА! УЖ Е БОГАТА, А ПРАВИ МУШЕНГИИ С ЗСТРАХОВКАТА НА КОЛАТА СИ! А ЛЮБОВНИКА И Е ПЪЛНА СКРЪБ! КАК НЕ НАМЕРИ НЕЩО ПО МЛАДО И ПО ХУБАВО!?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.