Мангъров преглежда по домовете срещу 200 лева

07 Ноември 2021, 13:00


Доц. Атанас Мангъров не спира да прави посещения по домовете, дори и в най-свирепите дни на четвъртата Ковид вълна, разкриват пред „Уикенд” очевидци. Докато мнозина лични лекари не смеят да вдигнат дори телефона на болните си пациенти, известният медик не отказва визити. Разбира се, срещу съответен хонорар, който обаче не е по джоба на всеки от неговите ценители.

200 лева е таксата за домашно посещение, по думите на ползвали услугата. Те обаче не скриват разочарованието си, че доц. Атанас Мангъров им предписал само чайчета с някакви хранителни добавки, а също и супичка, все препоръки, които източниците ни стриктно изпълнили, но те се оказали напълно неспособни да им помогнат. Наложило се в крайна сметка да се консултират по телефона и с не толкова известни лекари, които им обяснили, че без антибиотици няма да преборят вируса.

Самият доц. Атанас Мангъров винаги е споделял, че е и срещу ваксините, и срещу лечението на Ковида с антибиотици и всички, които твърдят обратното, са лаици. Според него коронавирусът неизбежно ще премине през цялото население, а въздушно-капкова инфекция не се лекува с носене на маски и затваряне.

Източниците ни, които са посетени у дома от доц. Мангъров, също казват, че и на тях обяснил колко безполезни са маските. Самият той носел маска, само когато има реална нужда от нея, най-вече когато е в болницата или когато преглежда. Обяснил на пациентите си, че е безсмислено да се носи маска на открито. Доц. Мангъров лекува и в частния си кабинет, но там хонорарът му е два пъти по-малък от визитата по домовете - само 100 лева.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени