Мангъров спаси майора от УБО Ани Младенова от Ковид-19

775
24 Януари 2021, 14:08


Майор Ани Младенова излезе от кошмара, в който трябваше да живее няколко седмици заради Ковид-19. Легендарната лична медицинска сестра на бившия ни Първи Тодор Живков вече е напълно излекувана от коронавируса, а с коварната зараза се пребориха и всички членове на семейството й. Сега цялата фамилия на дамата от УБО има антитела и то в голямо количество.

„Пущината не ни подмина и нас. Разболяхме се и аз, и мъжът ми, а чрез внучето, което ни гостуваше, предадохме бацила и на сина и снахата. Слава Богу, те тримата изкараха много леко болестта. Детето дори нямаше никакви симптоми. Аз също успях да се възстановя бързо, но съпругът ми беше много зле”, сподели пред репортер на „Уикенд” жената, която години наред бдеше като орлица над здравето на генералния секретар на ЦК на БКП и беше най-довереният му човек.

Житейският партньор на Ани цяла седмица поддържал температура от 39.6 градуса. Не му помагали нито антибиотикът, нито останалите лекарства. Състоянието му изисквало хоспитализация, но той отказвал да влезе в болница. Отчаяна, че любимият й не се подобрява, майор Младенова решила да търси помощ от нашумелия покрай коронавируса доц. Мангъров. Била чувала, че само той лекува болни от Ковид-19 в домашни условия, затова издирила телефона му и му звъннала. Инфекционистът отказал визитация в Банкя, където е къщата на Ани и мъжът й, но пък помогнал с думи – вдъхнал оптимизъм.

„Въпреки, че не поиска да дойде до нас, защото му бяхме далеч, ще съм му благодарна до края на живота си. Този човек, на когото дори не се представих коя съм, ме успокои и след нашия разговор се чувствах убедена, че половинката ми ще се справи с болестта. Голям професионалист е доц. Мангъров! При първа възможност ще му купя подарък и ще му го поднеса в знак на признателност”, откровеничи медсестрата на Тато. Тя е много доволна и от личната лекарка на семейството, която назначила своевременна и адекватна терапия.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени