Мани от „Игри на волята“ с разтърсваща изповед: Даваха ми 4 месеца живот, но оцелях

1217
30 Октомври 2021, 15:00


"Успях да преборя рака! Откриха ми го, когато бях на 18 г. Имам шест операции в чужбина. Беше тежка борба. На предпоследната операция ми казаха, че ми дават 4 месеца живот."

Това признание направи Мани от "Игри волята". Най-скандалната участничка в тазгодишното шоу преминава през куп проблеми. Майка й е алкохоличка и Мани сама трябва да се справя с трудностите в живота още като тийнейджърка.

Преди години Мани се сбива с полицай. Докато шофира, бургазлийката с виетнамски корени е спряна от пътни ченгета. Зачудени как кара скъпа кола, те я попитали колко "взима на час". Мани се вбесява от думите на ченгето. Излиза от колата и започна да го налага.

"Когато ми поискаха документи и видяха моето име на талона, ме питаха с ирония чия е колата. Въпросът, който ме издразни най-много, все пак съм сприхав характер, беше колко взимам на час, за да карам такава кола. Съответно аз веднага му скочих с глава" - споделя Мани. Пострадалото ченге завежда дело срещу пищната мадама. В съда Мани държи на своето.

"Пред съдията заявих, че дори да ми се случи отново, пак бих постъпила по този начин. За мен това е унижение. Уронва ми авторитета. Това, че млада жена кара скъпа кола, не означава, че е компаньонка. Аз знам с колко труд съм постигнала всичко, а хората виждат само нещата, които другите имат, но не ги интересува реално как са го постигнали. На никого не му пука, че работя по 16 часа", казва още Мани.

Тя разкри любопитни подробности от участието си в "Игри на волята". Мани сподели, че е симулирала в едно от изпитанията. Тя бе обвинена от другите племена в симулацията, ала брюнетката досега винаги отричаше да е лъгала в игрите.

"Единственият път, в който симулирах, беше всеобщо решена стратегия. Когато понтонът беше на 200 метра и беше ясно, че ако тръгна да плувам, ще забавим играта много, решихме да вляза и да се направя на крампирала. Всъщност се получи полусимулация, защото, когато минавах стълбата, си нараних краката и когато влязох във водата, се получи като крампа. Не беше болка за умиране, но стратегията се оказа печеливша, защото победихме и отидохме на резиденция. След това си счупих палеца на десния крак и фалангата. След края на шоуто още не съм се възстановила", добавя Мани.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 4 седмици
-1
Човек преминал преминал такива изпитания и преборил рака е смирен и благодарен на съдбата,че му е дала втори шанс.Тази се бута в предаване което изобщо не е за нея,приемайки всички извратени измишльотини на Тупарев и сие за да тормози едни хора влезли да покажат спортни и човешки качества от които тя е лишена.Кичозна жена с претенция за нещо а всъщност е едно нищо лишено от душевност но заредено с много злоба.Стана посмешище с очевадното бутане от продукцията и спечели само подигравки.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ай сиктер
преди 4 седмици
-1
Стига сте натрапвали тЪпаревото недоразумение Мани.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени