Мара Отварачката забърса лихвар на Весо Брадата, мускулягата заряза жена и две деца

09 Юли 2021, 12:18


 Мускулестият мачо се казва Мирослав Мерджанов и е сред маститите лихвари в София,  пише Уикенд.

Баровецът е част от най-близкото работно обкръжение на Веселин Денков- Весо Брадата, който миналата пролет бе арестуван за незаконна финансова дейност и изнудване на длъжници.

Мирослав и Мара Отварачката са заедно от началото на годината. Новият любим на чалгаджийката е със семейство и невръстни деца. Младото семейство обитава просторен апартамент, ситуиран на цял етаж в турзарския жилищен комплекс със затворен достъп „MM“  на Околовръстен път.

Преди седмица обаче лихварят е напуснал жилището си, изнасяйки багажа си с микробус. Той се настанил в апартамент под наем в Бояна. Жилището било наето още преди няколко месеца като любовна квартира за срещите му с Отварачката.

Познати на Мирослав разказват, че преди месец той се разделил с Отварачката след като съпругата му научил от столичен коафьор за извънбрачното му увлечение. Нагонът  на лихварят обаче се оказал по-силен от семейния дълг и той решил отново да се събере с Мария, зарязвайки жена и деца. Щастлива от решението му да избере нея пред семейството си, Мара публикува снимки в профила си във Фейсбук на които страстно се целуват с Мирослав.

 Сподвижникът на Весо Брадата е доста щедър към Мария и съвсем наскоро й отпуснал 50 000 лв., за да може тя да заснеме клип. Мирослав платил и годишната такса в частното училище на щерката на певицата Марая. Богаташът поръчал и нов джип на Мария, а докато возилото пристигне от Германия временно е предоставил за ползване баровско Ferrari решено в жълт цвят. Любопитна подробност е, че зарязаната съпруга на Мирослав също шофира Ferrari, но по-евтино.

Влюбените вече планират почивки в Дубай и на остров Миконос. Прът в колелото на любовната им история може да забие Весо Брадата, одумват двойката членове на лихварската организация на мъжа до Ивайла Бакалова. Разправят, че Брадата не бил очарован, научавайки за връзката на Мирослав  с чалга звездата.

„Веселин е кръстник на децата му, а и до него са достигнали слухове, че Мирослав прибира пари от общата каса, за да поддържа петзвездния начин на живот на Мара Отварачката",   разкриват източници на „Уикенд“. Макар догодина да навършва 40, Мария така и не съумя да се обвърже трайно със заможен баровец. Чалга звездата изкара кратък брак с милионерския син Християн Гущеров, но след като бе спипана да му кръшка, бе изгонена позорно.

Все пак Мария намери достоен заместник на Гущеров мятайки се в кревата на мастития свинар Ангел Тенев. За беля обаче той бе покосен от инфаркт преди година и половина и Отварачката остана без доходи. Сега вече е щастлива, че отново има богаташ до себе си, който освен финансово е привлекателен и физически.

Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Джоо
преди 2 години
-1
Марааа е проститутка от висока класа.. Макър, че тя самата е колкото един надървен кур. Немога разбера как такива стари баби се изживяват като топ модели на държавата ...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ката
преди 2 години
-2
Може да го прехвърли на дъщеря си това го умеят . А и майка и може да се възползва но това момченце е голямо за нея .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ина
преди 2 години
-3
Жена му го е хванала, на човека му е писнало от скандали, а е лято и му се живее, и иска да се за забавлява. Като застудее времето ще се върне на стария адрес.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мара колко ги смени не мога да броя до толкова
преди 2 години
-5
Тая задръжки няма има ли пари отваря шундрата
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Nelly
преди 2 години
-3
Такава тиня! И коментари възхваляващи позора. Покварена меркантилна и алчна жена с обезобразена муцуна в акция. Където мине сее разруха...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Nelly
преди 2 години
-4
Такава тиня! И коментари възхваляващи позора. Покварена меркантилна и алчна жена с обезобразена муцуна в акция. Където мине сее разруха...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?? До "0"
преди 2 години
-5
Прочитайки коментарите за тази Мария,стигнах и до Вашия коментар. Млад човек сте /да сте живи и здрави/,но имам въпрос? Ако вашата майка /искрено се надявам да не е било така/ Ви е плащала обучение,дрехи,различни Ваши нужди е задоволявала,като е извършвала секс услуги с различни мъже,щяхте ли да бъдете щастлива? Ако тези хора за,които казвате ,че не са важни говореха за майка Ви/дано да не се случва/,че е аморална и платена куртизанка Вие щастлива ли щяхте да бъдете??? Млад умен човек сте/личи от Вашия изказ/ ,но мисля ще се съгласите с мнението ми,че човек живее и показва чест и достойнство не заради чуждите други ,а заради себе си на първо място и заради семейството си. Жената е МАЙКА/тя трябва да е чиста душа/!!! Много жени са самотни майки като въпросната Ваша любимка Мария/даже и фамилия няма/,но не проституират!!! И да всеки има право да избира пътя си,но и да живее така ,че да не се срамувам от себе си !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
o
преди 2 години
-2
Аз не я виждам да е засрамена от себе си. Второ - "проститутка"? Жената вече два пъти я водят до олтара. Едва ли точно това влиза в дефиницята за "проститутка" и едва ли е достойно да наричате така майката на някого. Дори някога някой да си е я "поръчал" в пълния смисъл на думата, ние това не го знаем. Колкото до това, че "извършвала сексуални услуги".. Нима не може да се каже същото за всяка жена, предвид че всяка връзка между мъж и жена в основата си е сексуална? Какво лошо и срамно има в това? И нима жената не отдава тялото си именно на мъжа, който има най-много ресурси и съответно - с когото се чувства най-сигурна, защото сигурността се подсигурява именно с ресурси? Което не значи, че със сексът всичко се изчерпва, защото секс може да предложи всяка жена. Така че макар това да е в базата на всяка връзка мъж-жена, няма как това да е единственото, което тя предлага. Напълно нормално намирам един мъж да помага на жената, с която е. Биологично предопределено е както за жената да търси покровителството..
o
преди 2 години
0
на мъжа и да се интересува от ресурсите му, така и той да има желание да ги сподели с жената, с която е интимен. Така че пак - нищо ново под слънцето. Защо да лицемерничим и да се правим, че нормалните неща са анормални и странни? Оцеляването - твоето, на близките ти, на родителите и децата ти е най-важното нещо и определено стои над понятия "чест и достойнство". Мисля, че и това е относително: в кое има повече чест и достойнство - в това да ходиш да се молиш за каква да е работа от врата на врата и да преживяваш с огризки, които не ти покриват дори минималните разходи, или в това да умееш да привличаш продуктивни, състезателни мъже и като жена да привличаш чрез тях в живота си нещата, които искаш.
Pipita
преди 2 години
-1
Връзката й ще бъде от ден до пладне!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xaxaxax
преди 2 години
-3
Мария е била поръчана от първия си мъж Димитър Андонов. Докато той е бил в дългогодишна връзка с друга жена.... Това е истината,която до този момент не е била написана никъде.. И сега няма нищо учудващо в това,че поредното гадже е зарязало семейството си и децата си заради нея,който си го може си го може.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
преди 2 години
-3
Както го описа тя, може и точно така да е било. И наистина каза, че по онова време имал дългогодишна връзка, която я лъжел, че щял да остави, но така и не го правил и тя го притиснала. Повече никога никъде не я разказа тази история. Както и веднъж преди време спомена, че била започнала да учи право във Великотърновски университет и после вече никъде нито дума.
o
преди 2 години
-10
Какво има да се каже? Ако написаното тук е вярно, (но вероятно все нещо има, което да не е съвсем вярно) то който го може, си го може! Браво на нея! Помня, че преди години в едно интервю за Планета (САМО В ЕДНО) разказа, как когато се запознала с Митко, той също бил обвързан. Как една нейна приятелка й споменала за него, .. че май той бил споменал нещо за нея ... не помня вече точно. Тя отначало не го била харесала, но после чула, че се занимавал с банкерство и казала: "Абе я го дай тоя тука да го видим!" И имали нещо, не помня вече до каква степен разкри детайли, но той така и не късал с другата връзка. И тя тогава през типичния си смях разказа как тогава си казала: "Така ли? Сега ще я оправим ние тази работа! Кака ти ги умее тия работи!" И заминала за Стара Загора и спряла да му вдига телефона. И да видиш ти как дотърчал... - каза тя. Та явно правилно осъзнава, че както мъжете се състезават за жени, така и жените се състезават за мъже. Естествено, жените трябва да се състезаваме по друг..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
o
преди 2 години
-24
начин, но както казва тя, а и както е видно, тя явно ги умее тези неща, щом вече двама мъже я водят до олтара и я правят законна съпруга. А и между тях също не остава на сухо. Тя затова и поддържа "кариерата си" и ги кара да й плащат клипове - защото така се поддържа актуална, на екран и това й е малко като гаранция, докато връзката не стане формализирана и официална. Аз я харесвам и то много. Много е готина, винаги позитивна и много ме радва как си живее живота по начин, по който й харесва и я прави щастлива, без да й пука от хорското мнение и какво говорят по неин адрес завистници и други.
о
преди 2 години
-4
Помня как се беше изразила: "Абе я дай да го видим това БАНКЕРЧЕ тука!" и се кикотеше с типичния си маниер! :D Макар че каза, че не го била харесала... И да - не стана ясно как точно са се запознали, но така както намекна, излезе че той е поискал да се запознае с нея, а приятелката й го била препоръчала и тя му обърнала внимание само заради това, че чула с какво се занимава - НЕЙНИ ДУМИ.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени