Мара върна името на Миро

https://hotarena.net/az-jenata/mara-varna-imeto-na-miro HotArena.net
Мара върна името на Миро

Фолкпевицата Мария, която доскоро се подписваше Соколова, вече е премахнала от социалните мрежи фамилията на третия си съпруг, пише България Днес. Преди това изпълнителката изтри и всички общи снимки с Мирослав в своите профили.

С този факт Панайотова потвърждава, че всичко е приключило след побоя.  

7 Коментара

Яна

преди 1 година

Чака едни парички . Ама много , много . това е сценария . До вчера се хвалеше колко много в щастлива . Сега ? Гледа да ограби момчето . Спри се Маро ! От такива пари няма полза . За друго ще ги ползваш …

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

Вече пак си е само Мара Отварачката.

Коментирай

Мария

преди 1 година

Не съм за парите!

Коментирай

вярно е....Маро

преди 1 година

искаш и парите и колите и почивки на малдивите, и желателно издръжка , напълно те разбираме.....и ти съчувстваме че, е, няма да стане ......а , забравих и Ролекс часовника...Е, оная капитоновата , по хитра, тя май поне с часовника се уреди , ама винаги го има риска да те ошамарят с тия претенции!

Коментирай

Хаха

преди 1 година

То фамилията е най-незначителната подробност тук.Тя върна колите,спряха и издръжката,почивките и подаръците.А сега?

Коментирай

Ева

преди 1 година

ТОЗИ ПЪТ УДАРИ НА КАМЪК!МРЪСЕН ЧЕРВЕЙ.

Коментирай

Въпрос!

преди 1 година

Как не ви писне на всички такива да се занимавате с мъже заради пари? Бе разбрахте ли, че всичко приключва някога и трябвада си върнете и колите, и часовниците, и всичко! Използвайте времето да работите и да си изкарвате парите сами! Накрая и бой ядете, и сте жалки..!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.