Мара вече е щастлива с Миро

https://hotarena.net/az-jenata/mara-veche-e-shtastliva-s-miro-2 HotArena.net
Мара вече е щастлива с Миро

Попфолк певицата официално призна, че отново е с бившия си Миро. Половинката й присъства на заснемането на последната фотосесия на звездата, а малко по-късно Отварачката документира това с обща семейна снимка в нета. На фотоса двамата позират с широки усмивки. По този начин Мария сложи край на всякакви спекулации по въпроса върнала ли се е при бившия си след боя.

Сега двамата решиха да демонстрират семейното си щастие след скандала пред всички, пише Телеграф.  

8 Коментара

Karina

преди 10 месеца

Мария е публична личност и като такава е отговорна включително и за поведението си в личния живот. В конкретния случай дава много лош пример.

Коментирай

Дени

преди 10 месеца

Тази с постъпката си жива се е погребала вече .Светла и памет,амин!

Коментирай

......па

преди 10 месеца

Не смее да не е ''щастлива''защото ще яде бой.

Коментирай

Fak

преди 10 месеца

Усмивката и ви казва .....Да го духате .... Виновни са тези които е канеха по студията а колежките е обсипаха с трогателни съчувсвтвени послания Не знам какъв човек трябва да си ???Марийка никога не е била голяма певица или голям талант но по скандали няма кой да е бие...Жалко за детето и което всичко вижда и чува какво се случва с майка и...

Коментирай

?!?!?!

преди 10 месеца

Който плаща той поръчва музиката и боксовия си чувал, ха ха ха

Коментирай

Ами.......

преди 10 месеца

Следващия път ,когато и пръсне тъпата глава,може и да и е за последно. Няма как човек да изпитва съчувствие към такова алчно мекотело.Ще каже пак,че всичко е в името на детето,да може да му плаща скъпото обучение,охолния живот........да,ама не мисли как тази пораснала вече госпожица Марая гледа на нещастния ,парцалски живот на майка и.Жалка картинка си ,Мария.....много жалка.

Коментирай

весо

преди 10 месеца

пикая в устите и на двете путки

Коментирай

дано

преди 10 месеца

и малкото и мозък изтече в канала

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.