Марешка Бадерм: Чеченци ме заплашват с линч!

15 Септември 2022, 11:03


С Линч заплашват плеймейтката Марешка Бадерм, научи HotArena.

"Мислех, че чеченците ходят да се бият в името на Аллаха, а не заради Путин." Това прозрение на еротичната моделка в социалните мрежи се превръща в ябълка на раздора с родната и Чечня и мюсюлманското  население там.

"Заради начина на живот, който водя свалиха от правителството мой братовчед, който беше доста близък служещ на Рамазан Кадиров. Коментирах, че не мога да повярвам как родителите пускат за войници децата си да изтребват и на чужда земя да безпокоят хората, така както преди години Русия обезпокои и мои сънародници", сподели в социалните мрежи татуираната мацка.

Оказва се, че в кръвопролитията между чеченци и руснаци е починал нейният брат.

"Сега Чечня се превръща в участник в друга война. Не съм съгласна с това, което става. Голяма част от чеченците ме подкрепят и не ме съдят, но има такива, които ме заплашват и кълнат. Промити мозъци! Твърдят, че не може от мюсюлманска религия да приема християнството.

Марешка Бардем стана известна от първия сезон на "Игри на волята", която впечатли с историята си цяла България - тя е била омъжена едва на 15 г., на 18 ражда сина си Амир, но семейството на мъжа й така и не й позволили да се радва на детето си.

Била насилвана от мъжа си и в крайна сметка успява да избяга от Чечня и да се върне в родната България. Тя става модел, инфлуенсър и дори се снима за Playboy.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 2 седмици
0
Никой не го интересува това чеченско кОрве.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
има грешка тука
преди 2 седмици
0
родната България щеше да и бъде ако беше родена тук , а не в Чечня и името е турско/арабско/чеченско не е марешка питайте я как се казва родната и Чечня е
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени