Маргарита Михнева с имоти за милиони, а се вози в трамвая

2435
16 Юни 2019, 15:00


Маргарита Михнева притежава имоти за милиони срещу Парламента и на ул. „Оборище”, но в ежедневието си изобщо не дава вид на заможна дама. Вместо да се придвижва с лимузина или поне с такси, 67-годишната разследваща журналистка използва транспортното средство на средностатистическия софиянец – трамвая.

Онзи ден папараците на „Уикенд” забелязаха тв звездата да се качва в мотриса на ул. „Граф Игнатиев”. Издокараната с червена рокля и ботушки в същия цвят бивша водеща се настани на седалка под перфоратора и следващите десетина минути прекара в подрусване по релсите. Маргарита слезе на бул. „Рожен” в „Надежда” – кварталът на сестра й. Дали пък журналистката не отиваше при родственицата си?

В последните няколко години Михнева живееше предимно в Швейцария. В страната на най-вкусните шоколади, най-сигурните банки и най-точните часовници устата телевизионерка гостуваше на дъщеря си Неда. Щерка й е преподавател по тенис в един от най-престижните колежи - „Льо Розе”, в който учат само милионерски деца. Самата Маргарита неотдавна се оплака, че пенсията й след дългогодишен трудов стаж е обидно ниска и е малко над 200 лева. Това е причината да разчита на помощта на щерка й.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени