Марги Хранова: Не ме е страх от новия щам! (Колебае се за ваксината)

704
04 Февруари 2021, 12:52


Не се страхува от новите щамове на COVID Марги Хранова. Певицата не намира съществена разлика във великобританския и южноафриканския от стандартния коронавирус.

 

„Човек трябва да живее без страх. Каквото Господ реши, това ще е. Ако е писано да се заразя с новия вирус, ще стане. За мен новите щамове са същите като първия. Просто са по-заразни", разсъждава певицата.

 

Марги още се колебае дали да се ваксинира. Тя вече е изкарала COVID-19 и има антитела. Заболяването при Марги протича леко. Губи само обонянието си.

 

„Хем ми се иска да се ваксинирам, хем децата ми са против. Те са млади, образовани и четат постоянно. Казват, че няма нужда да се ваксинирам. Ала на мен ми се иска. Все пак съм в рисковата група. И по всяка вероятност ще го направя на по-късен етап. Тревожи ме, че ваксината стана толкова бързо. Затова ще изчакам още малко", добавя Хранова.

 

Режисьорът Люси Иларионов също не се притеснява от вълната на новите щамове. Половинката на Ани Хоанг призовава да не се страхуваме, защото това може да ни погуби повече, отколкото самия вирус. Иларионов не иска да се ваксинира.

 

„Аз нямам джипи. Не боледувам и затова не ми трябва“, каза пред „България Днес“ Люси. „Не съм проучил нещата с ваксината. Това, което съм чул, е, че руската ваксина е много добра. Аз не бързам, нека възрастните се ваксинират, те имат нужда“, обяви Люси.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени