Мъри заряза жена си (Мирела обикаля Европа, треньорът се теши с риболов в Хасково)

26 Април 2017, 12:40Най-успешния български треньор Станимир Стоилов – Мъри е разделен с жена си Мирена от доста време. Двойката от месеци не живее заедно, макар да нямат подадена молба за развод, научи HotArena.


Двамата са съпрузи, но само на хартия. И се радват на пълна свобода един от друг, пише България днес.

Мирена и Мъри се отдалечили през годините и постепенно се откъснали. Нещата съвсем изстинали, когато специалиста заминал за Казахстан. Той живее в пентхаус в Астана, а Мирена го посетила само веднъж досега – още в началото.


Въпреки че е ерген, до него няма нова жена, издават близки до треньора. Вместо това той предпочита да се отдава на риболов и игри на карти с приятели, особено край вилата си в Хасково.


Мирена също не изглежда особено нещастна от разпадналия се брак. Тя не спря да пътува. Краят на миналата и началото на тази година посрещна в Холандия, а след това редовно си пускаше снимки от Париж.

По време на краткото си пребиваване в България тя се отдаде на купони с приятелки и на различни развлечения сред природата.


В началото на април, жената на Мъри отново пое към чужбина, но този път в любимия Мароко. Там тя остана и за Великден, а слуховете за раздялата им още повече се задълбочиха.

Слухове, че връзката им не върви се появиха, още по времето, когато той пое „Литекс”, а след това и „Ботев” Пловдив. Отсъствието й породи редица слухове за афери на благоверния си.


Мирена и Станимир са женени от 25 години. Запознават с е чрез общ приятел в Хасково и дълго време се радват на щастлив брак.


Въпреки че на нея се пада да върти цялото домакинство, тя без проблем завършва архитектура в УАСГ. Имат и дъщеря – Весела, която се ражда в Португалия по времето, когато Мъри носеше екипа на „Капомайорензе”.


Преди време тя тренираше художествена гимнастика при Илиана Раева, но после се отказа.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени