Мариан Бачев стана КУРИЕР! Актьорът помага на приятели

582
17 Декември 2020, 13:00


Работен ден като куриер прекара Мариан Бачев. За да помогне на свои приятели от известна столична сладкарница, Бачев се впусна в интересно приключение. Актьорът реши да посвети свободния си ден на разносваческа дейност. Той се включи в разпределението на доставките и закара сладкарски изкушения.

 

„Хубаво е да сме приятели, когато навън е слънчево и всичко е наред. Но мисля, че приятелството се познава и когато трябва да се помогне в труден момент. Ето и първата ми разносваческа задача. Ще разнеса цял един кашон, който да закарам до клиенти“, споделя Бачев, след като сяда зад волана и се превръща в куриер.

 

Звездата от „Операцията“ определя участието си в тази акция като интересен социален експеримент. „Под маската и под шапката не се знае кои е. Когато махнеш шапката и маската, нещата се променят“, разкрива Бачев.

 

Оказва се, че редица портиери на корпоративни сгради, където Мариан доставя коледни сладки, променят коренно отношението си, щом разберат кой е звездният им куриер. Това леко натъжава Мариан Бачев и той съветва фирмите да обръщат внимание на това кой стои на входа, защото обикновено е лицето на компанията.

 

Изводът, който актьорът прави, е, че не винаги отношението е подобаващо към куриерите. „Бъдете възпитани и усмихнати. Много уморителна е куриерската работа. Моят съвет е: пазете тези момичета и момчета, които ви носят изненадите, подаръците, пратките, и на тях не им е лесно“, апелира звездата от „Шоуто на Слави“, пише „България Днес“.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени