Мариан Кюрпанов със страхотен удар в САЩ! Вече се изживява се като американец, не говори български

https://hotarena.net/laifstail/marian-kiurpanov-sas-strahoten-udar-v-sasht-veche-se-izjiviava-se-kato-amerikanec-ne-govori-balgarski HotArena.net
Мариан Кюрпанов със страхотен удар в САЩ! Вече се  изживява се като американец, не говори български

Успешният модел Мариан Кюрпанов, който от години живее и работи в САЩ, направи първата си топ сделка като брокер на недвижими имоти там, научи HotArena.

За тъмнокосия чаровник това не е единствения успех на този фронт, но по нея е работил повече от година. \"Никак не е лесно в бизнеса в САЩ. Имам много проекти и идеи тук и в Италия, но знам, че конкуренцията е зверска\",  споделя Мариан.

Въпреки безспорните успехи, красавеца набира и негативни точки пред своите почитатели, които отчитат, че е забравил да говори български и да пише на собствения си език. Феновете му забелязват, че в мрежите предпочита да пише на английски и никъде не е посочено родното си място. На упреците на нашенци защо пропуска снимки от родината си и да си пише със сънародници Мариан предпочита да не отговаря, писа „България Днес“.

Кюрпанов дълги години живя в Италия, където изкара дори докторска степен по връзки с обществеността и реклама. Кариерата му започва през 1999 година със спечелването на престижния конкурс „Мистър Менхънт България“. Днес може да се похвали с работата си със световни марки като „Марлборо“ и десетки фотосесии за списания. Кюрпанов определя себе си като космополит и няма намерение да се връща в България.

8 Коментара

кати

преди 3 години

Никога не съм харесвала този самозабравил се смешник.Нито е италианец,нито е американец.Чисто българче си е и това,че се прави на велик и не желае да говори майчиният си език не му прави чест,а го прави още по- смешен.Стой си там,където си ,момче........ще се сетиш един ден за корените си,бъди спокоен.

Коментирай

??

преди 3 години

Харесва ми ,не ми харасва...всички сме различни . Свободни да се самоопределяме,избираме,развиваме. Живеем там където и с който се чувствуваме добре и щастливи. Ще говорим на различни езици,ще живеем с рсзлични култури стига това да ни прави щастливи. Кой знае дали забравям корените си???

Коментирай

.s

преди 3 години

Помислих, че ще пишете за US модната марка на която е лице. Има го по списанията в момента в Америка с едно зелено яке.

Коментирай

До Кати

преди 3 години

Кон да ти го намлати!

Коментирай

gabi

преди 3 години

кой знае за колко се продава, ама иначе успешен брокер :л.

Коментирай

До Чикаго и назад

преди 3 години

То и Ивайла Бакалова е успешен брокер в Дубай :) А ние падаме от Марс :) И на Моника Валериева арабските шейхове ѝ подаряват букети от 101 рози, които сама си е купила :) И Кулагин ходи да гримира жените в Дубай, че е ненадминат гримьор :) Кой каквото и да ти говори, знай че става въпрос за проституция.

Коментирай

Gabi

преди 3 години

Той може да си прави каквото си иска,но по български дай да поплюваме малко.

Коментирай

hehe

преди 3 години

Правилно, габи! Всички са проститутки и всички мъже се продават! Никой не учи, не работи и не полага усилия, за да си изкара парите. Всеки спи с някой, за да му плащат и това е! Хайде сега излизай на улицата и ти, че друго няма какво да правиш.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.