Мариана Маринова представи новия си проект Beauty Therapy

1234
06 Март 2020, 11:00


Това е Уеб Риалити посветено на жените. Премиерата ще е на 9 март в YouTube канала / Mariana’s Diary както и в социалните мрежи.Beauty Therapy ще ви срещне с историите на 4 жени. Животът им не се различава от този на средностатистическата българка.

Съчетавайки образа на перфектна майка, любяща съпруга, домакиня и професионалист, жената много често забравя да се грижи за себе си. Героините в проекта са избрани сред други 160 кандидатки. Това са Ива, Светлана, Лидия и Соня. По време на дванайсетте седмици жените ще се срещнат с различни специалисти в областта на спорта, здравословното хранене и активния начин на живот. Няма да липсват и естетични процедури . “Идеята на проекта не е толкова да промени изцяло външния вид на жените , а да ги научим да полагат грижи за себе си, така както го правят за семействата си, дома и работата си. Вярвам, че една уверена в себе си жена е много по успешна в живота си и много по- полезна за другите около нея. Искаме върнем вярата в красотата им, не само външната, но вътрешната. Да им дадем смелост отново да бъдат себе си. “ казва Мариана.

Проектът е осъществен благодарение на : Body Talk, SPA DEMETRA, Derma-Act, Kavident
Refan, Happy Life - Slim & Shape Club, Фитнес Титаниум / Titanium fitness, Revanesse Bulgaria- канадски филъри, Vivian Derma, Dr-Polina Paniova Skin Professional Bulgaria / Скин Професионал България, АЕЯ ООД- маникюр, Arte Spa&Park Hotel Velingrad, Дима Тодорова - спортен ментор
Алеона де Кама - Избирам теб, ЛЮБОВ, Анелия Марчева - гримьор, Качество Дизайн и Точност

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
бееее,
Преди 1 година
-1
Четирите жени са си много хубави.Естествени са.Тази ще ги преобразява в силиконови чудовища като нея.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени