Мариана Попова и Веселин Плачков втрещиха зрителите с вида си

https://hotarena.net/lubopitno/mariana-popova-i-veselin-plachkov-vtreshtiha-zritelite-s-vida-si HotArena.net
Мариана Попова и Веселин Плачков втрещиха зрителите с вида си

С еднакви визии втрещиха Мариана Попова и Веселин Плачков в сряда сутрин зрителите на „Преди обед” по Би Ти Ви.

Певицата бе с ефектна грива от ситни плитки, като изскочила от диско групата „Бони М”, а пък мъжът й изглеждаше като българска реплика на австралийския актьор Травис Фимел, който стана популярен с ролята си на Рагнар Лодброк в сериала „Викинги”. За него се сети и водещият Александър Кадиев, но Веселин възропта, че с тази прическа бил още през 1993 г., а после и през 2010 г. В предаването двамата коментираха представлението си „Виновни”, както и новото, което са подготвили.

Освен интересните фризури, Плачков и Мариана изумиха наскоро в социалните мрежи и с еднакви тоалети – палта и ботуши с косъм. Не ясно дали естествен, но в комплекта явно има и шапки, понеже Мариана се показа с такава. Мариана има и други ботушки с пухкава козина, демонстрира ги в „Преди обед”. Към ансамбъла бе добавила очила, чиято рамка бе в тон с цвета на плитките й. Вниманието привлече и брадичката на певицата. Изглеждаше по-различно, като че се е подлагала на някаква интервенция, но кой знае.

4 Коментара

ха ха Хо

преди 1 година

Не ме интересуват изобщо тези злобни клоуни.Босфор тв. не гледам.

Коментирай

Мляс

преди 1 година

Карикатури

Коментирай

Ману

преди 1 година

Тези само се оплакват о плюят държавата .Негативни хора типично за българина поведение

Коментирай

абе,

преди 1 година

Не обобщавай за всички българи ако обичаш.Негавитизъм строи и от теб.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.