Мариана Попова претърпя пълен крах като учителка (Учениците й се отказаха от нея)

22 Юни 2021, 19:00


Мариана Попова е в потрес от това, което й се случва напоследък, а причината е повече от скандална, ако вникнем в детайлите, узна HotArena.


Певицата очевидно го е направила вече и съвсем не й е радостно.

 

Както е известно в последно време изпълнителката се изживява като учител по пеене в Плевен, където вече живее с любимия си Веселин Плачков. Наскоро обаче станало така, че учениците зарязали популярната си учителка.


Причината да спрат да посещават заниманията при Мариана се оказва... комерсиалната страна на нещата или по-точно казано - бързата реализация, която предлага поп фолк жанра, пише "Телеграф".

 

Към момента са останали едва три момичета за обучение, а останалите са се преориентирали към лекия жанр, за да стигнат по-бързо до голямата сцена. Това силно разочаровало певицата, която обмисляла да прекрати с обучението си, тъй като поп фолк пеенето съвсем не й е силна страна.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ивон
преди 10 месеца
0
Ооо ама спрете се с тази противна жена бе! Много гадно излъчване- циганско,селско, отвратително.А самочувствие до небето.. то попринцип най-грозните женици са с най-голямо самочувствие. Да се пита човек на какво се дължи!?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ради
преди 11 месеца
-1
Не търсете причината другаде, а единствено при мадам Мариана. Тя е безобразно невъзпитана, но с високо самочуувствие. Кое дете ще остане при нея и на какво ще го научи, освен високомерие и неграмотност?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
11
преди 11 месеца
-1
Оф,хайде сега-една жена да си знае цената и да не се притеснява да го демонстрира и с високо самочувствие...ми да не се окаже ,че нейното е нормалното , а на другите ,които не я разбират-е толкова ниско, че не разбират защо не получават уважение в живота..просто е -защото сами не се уважават!!!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени