Мариана Попова стана учителка

1224
26 Юни 2020, 16:00


Поп изпълнителката Мариана Попова ще става учителка от септември, научиHotArena. За новата професия се похвали самата тя със статус  в социалните мрежи.

„Днес приехме прекрасни млади певци в НУИ " Панайот Пипков" гр. Плевен! Голямата новина е, че аз реших да направя и да поема собствен клас! Очаквайте новини и още една дата за прием през септември за клас Мариана Попова. Благодаря за доверието! Вълнуващ и емоционален път ни чака. Очаквам и въпросите Ви!“, писа Телеграф.

„Гордея се с нея“, обяви и мъжът до нея – актьорът Веселин Плачков.

Двамата живея в Плевен през последните години, където отглеждат и дъщеричката си Катерина. Двамата имат по едно момиченце и от предишни връзки. От предишния си брак звездата от „Пътят на честта“ възпитава Андрея, а Попова е майка на Мария-Магдалена.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До Мариана Попова
преди 6 месеца
-1
Госпожо, през тази година училището ще чества 60 години от основаването. Престани да се изхвърляш, че ти си решила да преподаваш пеене! Ти си никоя! Дори да решиш да се поинтересуваш от историята на Музикалното училище Плевен, което като интелект няма как да го направиш, ще прочетеш имена, които никога не си чувала! Жалко е за ръководството, че се е съгласило да те вземе! Вярно, не е имало избор, защото общинските командири така са разпоредили, но и на това недоразумение ще му дойде края!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дони
преди 6 месеца
0
Мариана Попова какъв образователен ценз има или винаги е разчитала на лапнем и духнем?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Azz
преди 6 месеца
0
Абсолютни гниди са тези двамата... Не стига, че за нищо не стават, ами и като се залепят някъде, няма пускане! Дано скоро си бият камшика от Плевен, че ни писна от истеричните пристъпи на менопауза у Марияна! ... И горките деца, никога не бих си записала детето при тая истеричка със голямо самочувствие, но без покритие! Плачков и той смуче ли смуче в общината... МАРИЯНА, ВЕСО- ПЛЕВЕН НЕ ВИ ХАРЕСВА!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Северин
преди 6 месеца
0
Мариана Попова е една гнида, която - забележете в текста й - АЗ РЕШИХ ДА НАПРАВЯ И ПОЕМА СВОЙ КЛАС! Коя си ти, бе Мариана Попова? Какво ще решаваш за Плевен като ти дори не си от този град?! Имаш ли представа от колко години е това музикално училище и какви величия са работили там? Не си само ти виновна, че си с изостанал интелект, а и тези, които позволиха на един посредствен актьор да се намърда в Общината!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзАз
преди 6 месеца
0
Не знам дали изобщо да коментирам и нея и мъжа й. Плачков е невероятен актьор, но със забраните, които му наложи с Пътя на честта и всички неща, които изписа във фесйбука си и навсякъде по повод продукцията, само спира неговата кариера по напред. Мариана, като си го харесала за мъж си знаела, че е актьор и не всичките му роли ще са на Левски и ще са по вкуса ти, ще има и неща, които няма да харесваш, така си си го избрала и трябва да търпиш, а не да го спираш. Заради теб си прекъсна възхода в кариерата и накрая хората ще го помнят само с Левски, а е такъв талант! Че и в Плевен го замъкна, че да го опазиш от столицата, да не ти го отмъкнат. И сега какво той в общината, ти учителка... Веселин Плачков е за сцената на театъра, за телевизията, за киното, не за чиновническа работа, под светлината на прожекторите. Разглеждам само професионалните качества на Плачков! Мариана, разреши му да се върне към съншността си! С теб съм!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hoi
преди 6 месеца
0
Човече, спри наркотиците, гледай повече филми/театър, тоя е пълен посредственяк и само у България би получил поле за изява. Дори реклама за хемороиди му е много.
Антония
преди 6 месеца
0
Актьорът с една роля и половина и певицата с една песен и половина за 3 месеца живот в Плевен окупираха де що има държавна работа, ей това е...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени