Мариана Векилска подкара кораб (Бившата водеща ще разхожда туристи из гръцките острови)

1153
22 Юли 2020, 15:00


Бившата тв звезда Мариана Векилска вече има тапия за кораб до 40 тона, а сега е взела и изпитите за плаване по Дунав и европейските реки, узна HotArena.


Затова през септември й предстои круиз с клиенти из гръцките острови като помощник-капитан. "Гледам на това по-скоро като на интересно хоби. Имам да "изпия" много вода и вятър, докато стана истински капитан, защото това се случва в морето, а не само с изпити и тестове - те са основата, а опитът е решаващ", издаде тя пред Галерия. 


В момента тя кара курс и за йога инструктор и след година се надява да води практики и да вдъхновява и помага на другите и на себе си. Отскоро бившата тв звезда може да се похвали с нова работа в Националния военноисторически музей, където е главен експерт по международната дейност. Тя отговаря за събитията, които реализира музеят по света. В това число са и изложбите, които правят чуждестранните им партньори у нас. 


"Имам да уча много. Подадох си документите, явих се на конкурс за работата, одобриха ме и минах през три тура", обяснява тя. След като се прибра от Брюксел преди половин година, тв звездата се чудела как да продължи живота си. Дала си сметка, че е загубила страстта си към телевизията. В същото време имала желание да разказва истории за смислени хора и да вдъхновява зрителите. Затова обмисляла варианти за връщане на екран или работа зад кадър, но си дала сметка, че не държи това да се случи на всяка цена, а само ако наистина си струва и стане част от съдържателен и смислен телевизионен проект. 


Тя се заела да разработва и провежда обучения по публични комуникации. "В момента водя песонални консултации и курсове за работни колективи на различни компании. Уча служителите на бизнес етикет, умения за презентиране, осъществяване на бизнес контакти, работа със социални меди... Тези обучения се превърнаха в моя страст и професия. Срещам се с много хора - те се учат от мен, аз от тях, а енергията, която обменяме, е градивна и вдъхновяваща", споделя Векилска. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Йахооо
Преди 1 година
0
Защо толкова много пишете за тази грозновата дебела жена. Тя и като водеща не беше забележима , просто никаква , а и като майка и съпруга се оказа провал. Плаща ли си , нахална ли е , че през ден четем нещо за нея. Няма да и се вдигне рейтинга ида стане по-симпатична и вървежна ! Няма !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хенри
Преди 1 година
0
Тази проста жена се чуди с какво да се захване? За нищо не я бива, но на нея й се иска да я харесват. Харесват се само кадърните и умните хора!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ми,
Преди 1 година
0
Абсолютно точен коментар.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени