Мариана Векилска преподава йога за 15 лв. на час (Парите от БНТ не й стигали)

865
20 Май 2021, 17:00


Мариана Векилска не спира да изненадва с промени в професионалния си и личен живот. От седмица насам водещата на обзорното предаване „България в 60 минути“ по БНТ работи и на второ място, защото не й стигали парите. Новата позиция обаче не е съвсем свързана с телевизията или журналистиката, а с йогата.

 

Мариана е станала сертифициран инструктор в зала за йога класове, намираща се точно срещу сградата на националната телевизия. Така тв водещата притичвала от едното на другото си работно място буквално за секунди.

 

Тя водела сеанси в понеделник и петък от 13 часа. За да стане преподавател обаче, преминала през едногодишно специализирано обучение, след което взела кетап за сетифициран инструктор.

 

Справка показва, че урок по йога при Векилска, преминаващ в рамките на 1 астрономически час, струва 15 лева на човек. Това дава възможност на журналистката да си докарва солидни допълнителни доходи към заплатата си от телевизията, възлизаща на няколко хилядарки. Ръководството на БНТ и колегите й знаели за новото начинание и я подкрепяли.

 

Тя разчитала именно на колежките си, както и на близки и познати, които да посещават класовете й поне на първо време, докато си натрупа кръг от клиенти. Мариана не е запалена по йогата отдавна и не се влюбила в упражненията от самото начало. Когато приятелка я завела, й се сторило прекaлено скучно за човек като нея, който е свикнал на динамика и е практикувал винаги по-интензивни спортове, пише „Ретро“.

 

През годините журналистката е танцувала модерен балет, занимавала се е активно с аеробика, плуване и ски, а в най-добра форма бе в годините, в които не излизаше от боксовата зала и бе станала почти професионалистка на ринга.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Виденова
преди седмица
0
Срамувам се от прочетените коментари. Векилска е интелигентен човек, образована и харизматична. Йогата е философия, начин на живот, не е курс за модели.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди месец
0
Има си будали който се хващат на уловките и.Щом недоразумението Кобилкина има клиентки защо не и Векилска.Светът ще свърши,глупаците не.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ева
преди месец
-2
Тази е срам за йогата с това телосложение, съмнявам се някой да се е записал с подобна реклама като физиката и
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рони
преди месец
-1
Някой трябва да си е намразил детето, за да го прати при тази кукумявка на обучение!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
какво?!?
преди месец
-1
прeподава?тоя хипопотам не може да клекне 3 пъти!хахаха!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени